Τρίτη 11 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Ερυθρόλευκος» ο Φλέμινγκ

Εντός της βδομάδας αναμένεται να επισημοποιηθεί η συνεργασία του Πάτρικ Φλέμιγκ με τον Ολυμπιακό! Ο Γερμανός σέντερ που εδώ και καιρό είχε έρθει σε συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους" αμέσως μετά την κλήρωση της ULEB την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη θα υπογράψει συμβόλαιο. Μετά τη δρομολόγηση της μετεγγραφής του Γερμανού σέντερ, θα εισέλθει στην τελική ευθεία το ζήτημα απόκτησης πλέει μέικερ. Ο Μαντζάνας του Πειραϊκού εξακολουθεί να βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας, ενώ και ο Νίκος Μπουντούρης περιμένει στο... ακουστικό του. Πάντως, δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να προκύψει και άλλο όνομα για τη θέση του οργανωτή.

Ζήτημα χρόνου είναι πλέον η οριστική συμφωνία της ΚΑΕ Αρης με τον Τζέιμς Φόρεστ. Ο παίκτης θέλει να μείνει και του χρόνου στην Ελλάδα, ενώ επιζητεί να οριστικοποιήσει τη συμφωνία με τον Αρη ως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας για να συνεχίσει χωρίς... άγχος τις διακοπές του. Αλλωστε, η διοίκηση των "κιτρινόμαυρων" έχει αποστείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο στον Φόρεστ και απομένει η υπογραφή του παίκτη στα συμφωνηθέντα. Ο Φόρεστ θα κοστίσει περίπου 350.000 δολάρια για την επόμενη χρονιά.

Προς συμβιβαστική λύση φαίνονται να οδηγούνται ΑΕΚ και Φίνιξ Σανς σχετικά με την υπόθεση Τσακαλίδη. Το πιθανότερο, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, είναι τελικά το Φίνιξ να συζητήσει με την ΑΕΚ (ίσως και μες στην εβδομάδα), το ενδεχόμενο ο παίκτης να παραμείνει στην Ελλάδα και την ομάδα του Ντούσαν Ιβκοβιτς για ένα ή το πολύ δύο χρόνια και αμέσως μετά να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του για το ΝΒΑ.

  • Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Φλωρίδης, ανακάλεσε τις υπ' αριθμόν 223 και 224 (13/9/1999) αποφάσεις του προκατόχου του, Ανδρέα Φούρα, με αποτέλεσμα να μην έχουν πλέον ισχύ ο κανονισμός πρωταθλήματος και το πειθαρχικό δίκαιο του ΕΣΑΚΕ. Η διοργανώτρια αρχή της Α1 λοιπόν υποχρεούται να εναρμονίσει το καταστατικό της σύμφωνα με αυτό της ΕΟΚ, αφού θα ισχύουν μόνο ο κανονισμός πρωταθλήματος και το πειθαρχικό δίκαιο της Ομοσπονδίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ