Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Ολγα Μάλλη
Ολγα Μάλλη
Φωτ.

Πέρασαν 2 χρόνια από τότε που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας ο αγωνιστής της Ειρήνης ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΑΜΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ.

Στη μνήμη του η συντρόφισσά της ζωής του Γαβριέλλα προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Κωνσταντίνου» Ηλιούπολης και 50 ευρώ στην Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του παλαίμαχου αγωνιστή ΗΛΙΑ ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και συνδικαλιστή, οποίος έφυγε από τη ζωή στις 15 Σεπτέμβρη 2006, ο αγωνιστικός συνδυασμός «Δημοκρατική Ενότητα Κομμωτών Ανδρικής - Γυναικείας Κομμώσεων» και φίλοι του συνδυασμού προσφέρουν στο ΚΚΕ 240 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΑΡΑ η σύζυγός του Αύρα Χριαρά προσφέρει στο ΚΚΕ για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ναυτεργατών.

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη της θυγατέρας μου ΟΛΓΑΣ ΜΑΛΛΗ και της συζύγου μου ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΜΑΛΛΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές, μέσω ΚΟΒ Ναυτεργατών, 100 ευρώ.

Αντώνης Μάλλης

* * *

Ο Γιώργος Φίλος προσφέρει 100 ευρώ στο Παράρτημα Γαλατσίου της ΠΕΑΕΑ και 50 ευρώ στο Κέντρο Μελέτης Ιστορίας της Εθνικής Αντίστασης στη μνήμη των γονιών του ΒΑΣΙΛΗ και ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΦΙΛΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης - μελών του Παραρτήματος Γαλατσίου της ΠΕΑΕΑ, καθώς επίσης στη μνήμη του αντιστασιακού πεθερού του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, από το Σαράντι Βοιωτίας.

Αγγελική Μάλλη
Αγγελική Μάλλη
* * *

Οι αντιστασιακοί Κ.Δ. και Γ.Π. προσφέρουν στην ΚΟ Θεσσαλονίκης 150 ευρώ στη μνήμη όσων έπεσαν στους αγώνες της.

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου μου ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ προσφέρω για τον εκλογικό αγώνα των Δημοτικών και Νομαρχιακών Εκλογών, ως δεύτερη δόση, στην ΚΟ Θεσσαλονίκης 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Βότση Καλαμαριάς.

Πελαγία Παπαθανασίου


Γρηγόρης Χαμογεωργάκης
Γρηγόρης Χαμογεωργάκης

Ηλίας Πατρίκιος

Eurokinissi

Ηλίας Πατρίκιος

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ