Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΠΕΪΝ
Το σάπιο

Ο κινηματογραφικός γεωμετρικός κατήφορος της εβδομάδας συνεχίζεται! «Το Σάπιο», κάνει «Το Μυστικό Του Σκιάχτρου», να μοιάζει πταίσμα! Εδώ μια ομάδα νεαρών, αγόρια - κορίτσια, από έλλειψη βενζίνης, μπλοκάρονται σε μια έρημο. Για την ακρίβεια σε ένα έρημο πανδοχείο, που βρίσκεται σε μια έρημο.

Η μία ατυχία διαδέχεται την άλλη! Τέλος η δική τους βενζίνη, τέλος, όμως, και η βενζίνη του έρημου πανδοχείου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, δε λειτουργούν και τα τηλέφωνα (κινητά και σταθερά), για να ζητήσουν βοήθεια. «Γ... την ατυχία», δηλαδή!

Και πέφτει η νύχτα! Ω! Θεέ μου! Πέφτει η νύχτα! Μόλις το σκοτάδι πάρει να πήξει, όπως θα έγραφε ο παλιός Λογοτέχνης, βγαίνουν, από το πουθενά, κάτι «ά-υλα» πλάσματα με κάτι τεράστια ηλεκτρικά πριόνια στα χέρια και κόβουν ό,τι εξέχει (κυριολεκτικά). Μέχρι να ξημερώσει η έρημος θα κοκκινίσει (οι δημιουργοί δεν κοκκινίζουν με τίποτα).

Α, ξέχασα, να σας πω! Ολα αυτά μπορεί να μην είναι αλήθεια, αλλά να είναι δημιουργήματα της φαντασίας των ηρώων, οι οποίοι έπεσαν θύματα τροχαίου! Και, ενδέχεται, μέχρι να τους απεγκλωβίσουν και να τους βάλουν στους ορούς και στο οξυγόνο, το τρομοκρατημένο μυαλό τους, να έπλασε όλη αυτή τη φρικιαστική ιστορία. Και να έδωσε, βέβαια, και στο σκηνοθέτη τη δυνατότητα να επιδείξει το φασισμό της εικόνας του.

Παίζουν, τι παίζουν, σφάζονται: Ντέβον Γκάμερσολ, Ντέρεκ Ρίτσαρντσον, Τίνα Ιλμαν, Σκοτ Γουάιτ, Αριελ Κέμπελ κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ