Παρασκευή 22 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
Ρίχνουν στάχτη στα μάτια των εργαζομένων

Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης
Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης
Κοντά στα προβλήματα, τις αγωνίες, τις ανασφάλειες και τις αναζητήσεις των εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Δραπετσώνας βρέθηκαν από χτες τα χαράματα ο υποψήφιος νομάρχης Πειραιά Γ. Μανουσογιαννάκης και ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης Ν. Μπεάζογλου.

Η συζήτηση ξεκίνησε πριν καν μπουν στο χώρο του αμαξοστασίου οι υποψήφιοι, με τις ερωτήσεις που έθεταν οι εργαζόμενοι αλλά και τις καταγγελίες που έκαναν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο Ν. Μπεάζογλου έκανε λόγο για συμπαιγνία των δύο ετέρων του δικομματισμού και των τοπικών εκπροσώπων τους με στόχο μέσα από τη διάλυση του δήμου και την ανασφάλεια που καλλιεργείται στους εργαζόμενους να ενσωματώσουν το δήμο και γενικά την Αυτοδιοίκηση στα μέτρα τους, δηλαδή στα συμφέροντα της πλουτοκρατίας που αμφότεροι εκπροσωπούν.

Παίρνοντας το λόγο ο Γ. Μανουσογιαννάκης, τόνισε ότι η προεκλογική διαδικασία έχει μετατραπεί σε μια προσπάθεια συσκότισης γύρω από τα μεγάλα προβλήματα της ακρίβειας, της ανεργίας, της υποβάθμισης της ζωής που καθημερινά βιώνει ο λαός, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια. Θέλουν, τόνισε, να χρησιμοποιήσουν την ψήφο σας στις τοπικές εκλογές σαν επιβράβευση του συνόλου της πολιτικής τους, προκειμένου την επομένη των εκλογών έχοντας στο χέρι αυτό το άλλοθι λαϊκής συναίνεσης να προχωρήσουν πιο επιθετικά ενάντια στα δικαιώματα και των κατακτήσεις των εργαζομένων.

Η δική μας διαφορά, τόνισε ο Γ. Μανουσογιαννάκης, από τους άλλους υποψήφιους, η διαφορά των κομμουνιστών, είναι ότι απέναντι σε αυτή την κατάσταση εμείς θα αντισταθούμε, θα σας καλέσουμε να την αντιπαλέψουμε μαζί και να είστε σίγουροι ότι αν την επομένη των εκλογών είμαστε πιο ενισχυμένοι, θα υπάρχουν καλύτερες προϋποθέσεις για να παλέψουμε μαζί, ώστε να βάλουμε φραγμό σε αυτή την πολιτική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ