Παρασκευή 22 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Με την ίδια κουτάλα...

Οπως επιβεβαιώνεται από τα λεγόμενα του ίδιου του γαλάζιου νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, η Νομαρχία Θεσσαλονίκης έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην προώθηση των αντιλαϊκών επιλογών της κυβέρνησης της ΝΔ σε βάρος των εργαζομένων και της νεολαίας του νόμου.

Η γαλάζια διοίκηση προχώρησε στην προσπάθεια διάσπασης του δημόσιου χαρακτήρα του εκπαιδευτικού συστήματος μέσω των συμφωνιών ΣΔΙΤ για 31 σχολεία, υλοποίησε τις αντιαγροτικές πολιτικές της ΚΑΠ, που έχουν στείλει στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες μικρομεσαίων αγροτών, ήταν πρωταγωνιστής στη διαχείριση του μεγάλου προβλήματος της ανεργίας με την προώθηση των λεγόμενων γραφείων απασχόλησης, και δεν έκανε τίποτα για την αντιπλημμυρική προστασία της Θεσσαλονίκης.

Η ΝΑΘ όχι μόνο δε χάλασε τη σούπα, όπως ισχυρίζεται ο γαλάζιος νομάρχης, αλλά την ανακάτωσε με την ίδια κουτάλα που ανακατώνουν και όλοι οι υπόλοιποι γαλαζοπράσινοι και ροζ συνάδελφοί του. Είναι ομογάλακτός τους και θα συνεχίζει στην ίδια ρότα όσες κορόνες δήθεν αντιπολιτευτικές κι αν ρίχνει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ