Τρίτη 26 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Γιάννης Σύρος
Γιάννης Σύρος
Φωτ.

Στις 2 Οκτώβρη συμπληρώνονται 3 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΥ, από τη Λέκκα Σάμου.

Στη μνήμη της προσφέρω 30 ευρώ στη ΝΕ του ΚΚΕ για τον προεκλογικό αγώνα και 20 ευρώ, μέσω της ΝΕ, στο «Ριζοσπάστη» του οποίου ήταν καθημερινή αναγνώστρια.

Θα την θυμούμαι πάντα.

Ο αδελφός της Μανώλης

** *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΑΝΔΡΕΑ ΑΛΕΞΙΟΥ και αντί για στεφάνι στον τάφο του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ιλισίων, 380 ευρώ.

Φίλοι του

* * *

Φωτ. 2

Συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από το θάνατο του ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΡΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ, ο οποίος πέθανε το Σεπτέμβρη 2002. Η κηδεία του έγινε στο Νεκροταφείο του χωριού «Νίκος Μπελογιάννης» της Ουγγαρίας.

Τον Οκτώβρη συμπληρώνονται 12 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΡΟΥ.

Στη μνήμη τους ο αδελφός τους Γιώργος Σύρος προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ραφήνας, 50 ευρώ για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές και από 20 ευρώ στο περιοδικό «Εθνική Αντίσταση» και στο Ενημερωτικό Δελτίο της ΠΕΕΠΠ.

* * *

Φωτ.

Το Παράρτημα Πλάκας της ΠΕΑΕΑ προσφέρει 75 ευρώ στη ΝΑΣ για τη μάχη των Δημοτικών και Νομαρχιακών εκλογών, στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ.

Δημήτρης Σύρος
Δημήτρης Σύρος
* * *

Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΔΙΠΛΑΡΗΣ δολοφονήθηκε το 1945 από δεξιούς τρομοκράτες στη γέφυρα Αχαρνών.

Στη μνήμη του, καθώς επίσης στη μνήμη του αγωνιστή - κομμουνιστή ΜΑΝΩΛΑ, προσφέρω 20 ευρώ στο ΚΚΕ.

Νίκος Τσούπης

* * *

Φωτ.

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΠΑΝΤΗΣ, μέλος του ΚΚΕ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μαχητής του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, συμμετείχε δραστήρια στην καθημερινή δράση και στους αγώνες της εργατικής τάξης. Καθημερινός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη», με την προκήρυξη και το κουπόνι στο χέρι, αγωνιζόταν έως το τέλος της ζωής του για τα ιδανικά του Κόμματός του.

Στη μνήμη του οι σύντροφοί του του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΣΑ και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αθήνας προσφέρουν 110 ευρώ στην ΚΟΒ ΟΑΣΑ του ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΧΡΟΝΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ η συντρόφισσά του Ελένη προσφέρει 30 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αρτέμιδας.


Αγγελική Βουλαινού
Αγγελική Βουλαινού

Δημήτρης Παναγιωτίδης
Δημήτρης Παναγιωτίδης

Ανδρέας Ζαπάντης
Ανδρέας Ζαπάντης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ