Τρίτη 26 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Αγωνιστικών Συνδυασμών
Σήμερα, Τρίτη 26 Σεπτέμβρη

-- Στις 10.30 το πρωί, ο Γιώργος Μαυρίκος, ο Γιώργος Τούσσας, ευρωβουλευτής, ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης και η Ελπίδα Παντελάκη θα περιοδεύσουν στο ΚΕΣΕΝ στου Ρέντη (Φλέμινγκ 43).

-- Στις 12.30 μ.μ. η Ελπ. Παντελάκη και ο Απόστολος Γκλέτσος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, θα περιοδεύσουν στο Κέντρο Προστασίας Παιδιών «Μιχαλίνειο» και στις 6.30 μ.μ. στο Νέο Φάληρο.

-- Η ΝΑΣ έχει προγραμματίσει τις εξής περιοδείες: Η Αγγελική Σουλτανιά και ο Ηλίας Σιώρας, θα παρευρεθούν στις 11.30 στο Υγείας Μέλαθρον (ΤΥΠΕΤ). Ο Κώστας Μαρκέτης και η Ρένα Λευκαδίτου θα επισκεφτούν στις 11.00 το ΥΠΕΧΩΔΕ (Πανόρμου). Το νοσοκομείο «Σωτηρία» στις 9.30 θα επισκεφθούν οι Αλεξάνδρα Μπαλού και ο Νίκος Οικονόμου και το νυχτερινό σχολείο Περιστερίου στις 7 το απόγευμα ο Βασίλης Μεταξάς. Στο νυχτερινό ΤΕΕ των Αγ. Αναργύρων θα παρευρεθεί ο Γιάννης Πρωτούλης στις 6 το απόγευμα και στο ΤΕΕ Πετρούπολης στις 8 το πρωί ο Μπάμπης Βορτελίνος. Τα ΕΛΤΑ Αμπελοκήπων θα επισκεφθεί η Αλεξάνδρα Μπαλού και η Δασκαλάκη στις 7 το πρωί, όπως επίσης το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (στη Σοφοκλέους) στις 10.00 ο Γιάννης Πρωτούλης και η Δασκαλάκη.

-- Ο Γιώργος Πάντζας υποψήφιος νομάρχης Ανατολικής Αττικής θα ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα περιοδεία στο κέντρο και τα καταστήματα των Καλυβίων.

-- Ο Κώστας Παπαπολυχρονίου υποψήφιος νομάρχης Δυτικής Αττικής θα ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα περιοδεία στο κέντρο και τα καταστήματα του Ασπροπύργου.

-- Ο Αντώνης Χοροζάνης υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας της «Προοδευτικής Αγωνιστικής Κίνησης» θα μιλήσει στις 7 το απόγευμα σε συγκέντρωση στην περιοχή Παράδεισος.

-- Η υποψήφια νομάρχης Εύβοιας Σοφία Ντούρου, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε εργοστάσια της Χαλκίδας και ομιλίες σε συγκεντρώσεις εργαζομένων, ενώ το απόγευμα θα μιλήσει σε συγκέντρωση στους Ωρεούς της Βόρειας Εύβοιας.

-- Την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού θα κάνει στις 8.30 μ.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Λιβαδειάς Νώντας Κοτσικώνας του συνδυασμού «Λιβαδειά - Δράση και Προοπτική» στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στη Λιβαδειά.

-- Η ΝΑΣ Μεσσηνίας, με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Δημήτρη Τζαβάρα θα πραγματοποιήσει στις 9.30 το πρωί περιοδεία στον ΟΣΕ Καλαμάτας, στις 12 το μεσημέρι στο εκλογικό κέντρο θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου για τα Ναρκωτικά, ενώ στις 6 το απόγευμα θα περιοδεύσει σε χωριά του Δήμου Αίπειας και Καλαμάτας.

Αύριο, Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη

-- Ο Γ. Μαυρίκος θα περιοδεύσει στις 8.30 το πρωί στο εργοστάσιο της ΕΑΒ.

-- Ο Σπ. Χαλβατζής θα παραστεί στις 12 το μεσημέρι σε ανοιχτή εκδήλωση για την Υγεία που οργανώνει η ΕΙΝΑΠ.

-- Η «Δημοκρατική Ενότητα Ηλιούπολης», με υποψήφιο δήμαρχο το Λευτέρη Μακρυκώστα, θα παρουσιάσει στις 7 μ.μ. το ψηφοδέλτιο και την πολιτική πρόταση του συνδυασμού, στο μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης.

-- Η Σοφία Ντούρου, υποψήφια νομάρχης Εύβοιας θα πραγματοποιήσει το πρωί περιοδεία σε σχολεία της Χαλκίδας και το βράδυ ομιλία στην Αγία Αννα του Δήμου Νηλέως.

-- Η ΝΑΣ Μεσσηνίας, με επικεφαλής τον Δημήτρη Τζαβάρα, θα περιοδεύσει στις 9.00 π.μ. στα καταστήματα της οδού Αναγνωσταρά, στις 4 το απόγευμα στα Πλεύνα Καλαμάτας και στις 8 το βράδυ θα παρουσιαστεί η Διακήρυξη και ο συνδυασμός της ΝΑΣ, στο μαγαζί ΚΥΜΑ στην Καλαμάτα.

-- Η ΝΑΣ Τρικάλων και η «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία Τρικάλων» θα εγκαινιάσουν στις 8.30 μ.μ. το εκλογικό τους κέντρο (Οθωνος, δίπλα στα ΚΤΕΛ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ