Πέμπτη 28 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Αγωνιστικών Συνδυασμών
Σήμερα, Πέμπτη 28 Σεπτέμβρη

-- Στις 6.30 μ.μ. ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά, και ο Στέλιος Μπενετάτος, δήμαρχος Νίκαιας, θα περιοδεύσουν στη Νεάπολη.

-- Στις 6 μ.μ. η Ελπίδα Παντελάκη θα περιοδεύσει στην Παλιά Κοκκινιά.

-- Ο Γ. Μανουσογιαννάκης και η Ελπ. Παντελάκη θα παραχωρήσουν στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21, 1ος όροφος) συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Οι θέσεις μας για τις τελευταίες εξελίξεις στα λιμάνια, τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες και τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη».

-- Ο υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης Γιάννης Ζιώγας στη 1.30 μ.μ. θα επισκεφτεί το ΤΕΕ - Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Ο Αγάπιος Σαχίνης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στις 7 μ.μ. θα περιοδεύσει σε καφενεία της περιοχής Χαριλάου.

- Στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση της «Πρωτοβουλίας Αγωνιστικής Συμπαράταξης Περιστερίου» (πλ. Ειρήνης - Ανθούπολη). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Σοφός.

-- Στις 8.30 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου καθώς και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Δημοκρατικής Συνεργασίας Πετρούπολης».

-- Η «Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου» διοργανώνει προεκλογική συγκέντρωση στις 8 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας στο Γουδί. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παπακωνσταντίνου και ο υποψήφιος νομάρχης Αθήνας Ηλίας Νικολόπουλος.

-- Ο Γιώργος Πάντζας, υποψήφιος νομάρχης Ανατολικής Αττικής της ΝΑΣ, θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ. περιοδεία στο κέντρο και τα καταστήματα της Κερατέας.

-- Ο Παναγιώτης Γαλανόπουλος, υποψήφιος της ΝΑΣ και η Βούλα Ασημακοπούλου, υποψήφια της «Συμπαράταξης» θα περιοδεύσουν στις 6.30 μ.μ. στα Ανω Πετράλωνα,.

-- Ο Κώστας Κακαράτζας, υποψήφιος της ΝΑΣ και η Μαρία Τσαγκατάκη, υποψήφια της «Συμπαράταξης» θα περιοδεύσουν στις 6.30 μ.μ. στο Μεταξουργείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ