Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΦΕΤ
Αποσύρονται τρόφιμα με αλλεργιογόνες ουσίες

Την απόσυρση των παρτίδων τεσσάρων προϊόντων τα οποία περιείχαν αλλεργιογόνες ουσίες, χωρίς να το αναγράφουν στις συσκευασίες, ζήτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων από τις αντίστοιχες εταιρείες που τα διακινούν. Πρόκειται συγκεκριμένα για:

  • Πραλίνες γάλακτος με την εμπορική επωνυμία «Rovelli - la Dolcenna nel Quore - maxi ball mix» που περιέχουν ποσότητα σόγιας, παρασκευάστηκε από την ιταλική εταιρεία «Dolciaria Rovelli SRL» και διακινήθηκε από την επιχείρηση «MAXIMA».
  • Παστέλι με αμύγδαλα με την εμπορική επωνυμία «Candy nuts - Almind bar» που περιέχει ποσότητα φιστικιών που δεν αναγράφεται στη συσκευασία και παρασκευάστηκε από την εταιρεία «Bolero Ζαχαρώδη Θράκης ΑΕ» για λογαριασμό της εταιρείας «Αφοί Χαΐτογλου ΑΕΒΕ».
  • Παστέλι με την εμπορική επωνυμία «Παστέλι τραγανό ΑΤΤΙΚΑ» που περιέχει ποσότητα φιστικιών που δεν επισημαίνεται και παρασκευάστηκε από την εταιρεία «ΑΤΤΙΚΑ ΟΕ».
  • Γκοφρετίνια βιενουά με την εμπορική επωνυμία «ΓΙΩΤΗΣ differs» που περιέχουν ποσότητες φιστικιών και σόγιας που παρασκευάστηκε από την εταιρεία «ΓΙΩΤΗΣ ΑΕ».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ