Κυριακή 1 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Λένε «όχι» στις διαδηλώσεις

Ο θερμός εναγκαλισμός, που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, ανάμεσα στους δύο υποψήφιους δημάρχους Αθήνας της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, Νικ. Κακλαμάνη και Κ. Σκανδαλίδη, αντίστοιχα, κάθε άλλο παρά τυχαίος είναι. Ούτε, βέβαια, και ο χώρος (σ.σ.: στην «ημερίδα» του Εμπορικού Επιμελητηρίου με θέμα τον περιορισμό των διαδηλώσεων) όπου έγινε. Και οι δυο τους, στο θέμα αυτό - και όχι μόνον - έχουν όχι απλά αντίστοιχες, αλλά σχεδόν ...ταυτόσημες θέσεις! Ας τους απολαύσουμε:

Νικ. Κακλαμάνης: Εξαρχής δέχτηκε «ευχαρίστως» την πρόταση «διαλόγου» από τον Β. Πολύδωρα για περιορισμό των διαδηλώσεων. Επίσης έχει πει: «Να βρεθεί μια λύση που (...) και την οικονομική και κοινωνική ζωή της πόλης να μην αποσυντονίζει». Δήλωσε πως θα τεθεί επικεφαλής για την εξάλειψη των προβλημάτων από τις διαδηλώσεις.

Κ. Σκανδαλίδης: Κατά καιρούς, έχει πει: «Βεβαίως και υπάρχει πρόβλημα» (σ.σ.: με τις διαδηλώσεις). «30 άτομα δεν μπορούν να κλείνουν την πόλη». «Πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας υπάρχει (...) οι διαδηλώσεις απλώς το επιτείνουν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ