Σάββατο 7 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Ανάπτυξη» με ΣΔΙΤ θέλει ο Μπουτάρης

Σε συνεπή υπερασπιστή των συμφερόντων του κεφαλαίου αναδεικνύεται ο Γιάννης Μπουτάρης. Και με τις θέσεις του αποκαλύπτει ποια είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση που οραματίζεται να υπηρετήσει από τη θέση του δημάρχου την οποία διεκδικεί. Μια Αυτοδιοίκηση που, μέσω των Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, θα παραδώσει τις δραστηριότητες και την περιουσία της ως νέο δώρο στην ποδιά του κεφαλαίου για να διατηρήσει και να αυξήσει την κερδοφορία του. Μια Αυτοδιοίκηση που θα ενθαρρύνει και θα συναινεί στην πλήρη ιδιωτικοποίηση επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας, όπως η Εταιρία Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΕΥΑΘ).

Στο όνομα της κερδοφορίας, όλα στο σφυρί. Αυτό διαλαλεί ο Γ. Μπουτάρης. Και δηλώνει στήριξη στο ξεπούλημα της ΕΥΑΘ στην, γαλλικών συμφερόντων, πολυεθνική εταιρεία που ήδη έχει βάλει στο χέρι μέρος των μετοχών της και εξετάζει τη σαρωτική επέλασή της στην Εταιρεία. Στη συνάντηση που είχαν προχτές ο Γ. Μπουτάρης και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ κ. Σκόδρας, αναφέρθηκαν στη διαχείριση των αποβλήτων μετά τον βιολογικό καθαρισμό και συμφώνησαν ότι με την κατάλληλη επεξεργασία μπορούν να αποβούν κερδοφόρα τόσο για την Εταιρεία όσο και για την πόλη της Θεσσαλονίκης γενικότερα. Και αυτή η διαχείριση συμφώνησαν πως πρέπει να παραδοθεί στην εταιρεία «ΣΟΥΕΖ».

Ο λαός της Θεσσαλονίκης έχει εμπειρία από τη μέχρι τώρα πορεία ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ. Αποτυπώνεται στην τσέπη του, αλλά και στην ποιότητα των υπηρεσιών. Αποτυπώνεται στην ανατροπή των εργασιακών σχέσεων στις υπηρεσίες και τις δραστηριότητες της ΕΥΑΘ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ