Σάββατο 7 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ

ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟ ΧΑΡΤΗ: «Η αισιοδοξία ήταν διάχυτη, ενώ η τελευταία εκτίμηση της Ρηγίλλης είναι πως στις νομαρχίες η Νέα Δημοκρατία θα έχει και πάλι την πλειοψηφία (...) Επιπλέον νομοί θα έχουν "μπλε" χρώμα στο χάρτη» (η αναφορά στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ: «Τις πρακτικές προσλήψεων που χρησιμοποιούν ορισμένοι δήμαρχοι παρακάμπτοντας την αρχή της αξιοκρατίας και τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ κατήγγειλε χθες από το βήμα της βουλής ο υπουργός Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλος» (η είδηση στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΒΑΡΑΕΙ: «Η υπερνομαρχία για να δικαιώσει την ύπαρξή της πρέπει να αποκτήσει αποκλειστικές αρμοδιότητες υπερτοπικού χαρακτήρα, όπως σε ζητήματα ασφαλείας των πολιτών (...) είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Πανούσης» (στην «ΑΥΓΗ»).

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ: «Δεν εξήγησε ο κ. Αντώναρος με ποιους υπολογισμούς έβγαλε το 47,3%. Οι δάσκαλοι αποδεικνύουν ότι το μαγείρεψε ανακατεύοντας με την επικοινωνιακή κουτάλα μεικτές με καθαρές αποδοχές, οπότε φούσκωσε το ποσοστό, για να προκληθεί αντίδραση από τους άλλους εργαζόμενους» (από το κύριο άρθρο στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ... «Οι δάσκαλοι με τρεις εβδομάδες απεργία πέτυχαν αυτό που δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής η κυβέρνηση. Να αυξήσουν τα έσοδα του κράτους (...) Από τους 70.000 δασκάλους απεργούν περίπου 49.000, από τους οποίους παρακρατούνται για κάθε εβδομάδα απεργίας περί τα 350 ευρώ την εβδομάδα. Δηλαδή, συνολικά μένουν στα ταμεία του κράτους 17.150.000 ευρώ την εβδομάδα. Μετά από τρεις εβδομάδες απεργίας το ποσό αυτό έχει ήδη ανέλθει σε 51.450.000 ευρώ» (οι υπολογισμοί στο «ΒΗΜΑ»).

...ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ: «Με δανεικά κάνουν απεργία οι δάσκαλοι. Ωρες είναι οι Τράπεζες να αρχίσουν να δίνουν ...απεργοδάνεια» (ο Χρήστος Κεχαγιάς στα «ΝΕΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ