Τετάρτη 11 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... ο δε, «μετά τυμπάνων»...

Στις παραμονές των εκλογών ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Λάρισας, Γ. Σάπκας, θυμήθηκε ότι υπάρχουν στην πόλη νέοι μουσικοί δημιουργοί και οργανώνει «μουσική φιέστα», την οποία αποκαλεί «1η Μουσική Συνάντηση Λαρισαϊκών Συγκροτημάτων». Μάλιστα, τα συγκροτήματα, που κλήθηκαν να συμμετάσχουν, δεν ενημερώθηκαν ότι πρόκειται για «προεκλογική φιέστα» του υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ.

Ολο το προηγούμενο διάστημα η παράταξη του Γ. Σάπκα δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τα νεανικά μουσικά συγκροτήματα στη Λάρισα, τα οποία λειτουργούν χωρίς καμιά βοήθεια από το δήμο κι είναι χαρακτηριστικό ότι τα μέλη τους αναγκάζονται να πληρώνουν από την τσέπη τους για τις πρόβες, τη διοργάνωση των συναυλιών και άλλων δραστηριοτήτων.

Την προεκλογική φιέστα του Γ. Σάπκα, που κινείται στην κατεύθυνση ανάλογων προεκλογικών «κόλπων» του δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου της ΝΔ, Κ. Τζανακούλη, καταγγέλλει, με ανακοίνωσή της, η «Πολιτιστική Κίνηση Νέων Δημιουργών Λάρισας», επισημαίνοντας: «Η Λάρισα έχει φωνή, κ. Σάπκα. Εχει και νέους δημιουργούς και νεανικά συγκροτήματα. Αλλά δεν μπορεί να φωνάζει μόνο πριν τις εκλογές»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ