Σάββατο 14 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΛΙΒΑΔΕΙΑ
Να νιώσουν τη λαϊκή αγανάκτηση

Ομιλίες Γιώργου Γκικόπουλου, υποψήφιου νομάρχη Λιβαδειάς και Νώντα Κοτσικώνα, υποψήφιου δημάρχου Λιβαδειάς στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση

Νώντας Κοτσικώνας
Νώντας Κοτσικώνας
Σε αποφασιστική ενίσχυση των αγωνιστικών συνδυασμών, που στηρίζουν το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση, η Πρωτοβουλία Αριστερών Πολιτών, ριζοσπάστες και δυνάμεις της οικολογίας, κάλεσαν τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα που έδωσαν μαζικό «παρών» στην προχτεσινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στη Λιβαδειά, της ΝΑΣ Βοιωτίας και του δημοτικού συνδυασμού «Λιβαδειά Δράση και Προοπτική», ο Γιώργος Γκικόπουλος, υποψήφιος νομάρχης και ο Νώντας Κοτσικώνας, υποψήφιος δήμαρχος.

Ούτε λεπτό χαμένο και μέχρι τελευταία στιγμή για να φτάσει το ψηφοδέλτιο της ελπίδας και προοπτικής σε κάθε εργατικό σπίτι, σε κάθε λαϊκή οικογένεια που πλήττεται από την αντεργατική - αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των ΣΥΝοδοιπόρων τους, προέτρεψε στην ομιλία του ο υποψήφιος νομάρχης. Αυτή την πολιτική εφάρμοσε κατά γράμμα η Νομαρχία Βοιωτίας και σήμερα με κυβέρνηση ΝΔ και με τον απερχόμενο νομάρχη στηριζόμενο από το ΠΑΣΟΚ, όπως και προηγούμενα με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και νομάρχη στηριζόμενο από τη ΝΔ, είπε.

Οι υποψήφιοι των άλλων συνδυασμών ή «ανεξάρτητοι» όπως αυτοπροβάλλονται, επισήμανε στην ομιλία του ο Ν. Κοτσικώνας, φοβούνται τη λαϊκή καταδίκη και γι' αυτό δεν αναφέρονται ούτε στις πολιτικές που εφαρμόζουν ούτε για λογαριασμό ποιων τις εφαρμόζουν. Αυτή την τακτική ακολούθησαν και οι δημοτικές αρχές, είτε ΣΥΝ-ΠΑΣΟΚ (με δήμαρχο το στέλεχος του ΣΥΝ Χ. Παλαιολόγο για 3 τετραετίες), είτε ΝΔ όπως είναι ο απερχόμενος. Ολοι, όμως, εφάρμοσαν τα Τοπικά Σύμφωνα Απασχόλησης, με πρωτεργάτη τον δήμαρχο του ΣΥΝ-ΠΑΣΟΚ, μετέτρεψαν το δήμο σε επιχείρηση, φοροχαρατσώνουν τους δημότες, δε συμπαραστάθηκαν ποτέ στους αγώνες των εργαζομένων και των αγροτών, σημείωσε, για να καταλήξει: Τους αξίζει, λοιπόν, το «μαύρισμα» που θα γίνει πιο αισθητό αν ο συνδυασμός «Λιβαδειά Δράση και Προοπτική» βγει αποφασιστικά ενισχυμένος.


Γιώργος Γκικόπουλος
Γιώργος Γκικόπουλος

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ