Δευτέρα 16 Οχτώβρη 2006 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Πιο ενισχυμένοι και πιο έμπειροι

Ο Παναγιώτης Σοφός.
Ο Παναγιώτης Σοφός.
Πιο ενισχυμένες και έμπειρες βγαίνουν από τη μάχη των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, οι δυνάμεις της «Πρωτοβουλίας Αγωνιστικής Συμπαράταξης» στο Περιστέρι, ώστε μαζί με το λαό να αντιμετωπίσουν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που θα ενταθεί το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, η «Πρωτοβουλία Αγωνιστικής Συμπαράταξης» στέλνει ένα μήνυμα προς τους εργαζόμενους δημότες ότι θα συνεχίσει τον αγώνα μαζί με το λαό της πόλης, ώστε να διεκδικήσει όλα όσα τους ανήκουν.

Ο Παναγιώτης Σοφός, επικεφαλής της Παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος, δήλωσε στον «Ρ»: «Ξεκινώντας την εκλογική μάχη, θέσαμε ορισμένους στόχους. Μέσα από την εκλογική διαδικασία να αποδυναμωθεί ο δικομματισμός, να ενισχυθούν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια και να ενημερώσουμε το λαό για το χαρακτήρα και το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με τα μέχρι τώρα εκλογικά αποτελέσματα και σε δημοτικό και σε νομαρχιακό επίπεδο φαίνεται ότι προσεγγίσαμε τους στόχους μας, σε σημαντικό βαθμό, αφού αυξάνεται το ποσοστό των ψήφων για τη ΝΑΣ στο Περιστέρι, αλλά και διατηρείται με τάση ανόδου το δημοτικό ποσοστό. Αυτό είναι ένα δείγμα των διεργασιών, που συντελούνται στον περιστεριώτικο λαό, το οποίο δίνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα, για τη συνέχιση της ταξικής πάλης και σε τοπικό επίπεδο.

Την ίδια ώρα, η εκλογή του νυν δημάρχου, Ανδρέα Παχατουρίδη, από την πρώτη Κυριακή φαίνεται να αντανακλά τη μετακίνηση δυνάμεων στο εσωτερικό του δικομματισμού, η οποία εκφράστηκε και από τη μετατόπιση στελεχών. Τη μετακίνηση αυτή καθόρισαν τα μεγάλα συμφέροντα, που λυμαίνονται το Περιστέρι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ