Τρίτη 17 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΙΚΑΡΙΑ
Από την πρώτη Κυριακή και στους τρεις δήμους

Σημαντική αύξηση των ποσοστών της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας»

Ο δήμαρχος Ευδήλου, Στ. Σταμούλος
Ο δήμαρχος Ευδήλου, Στ. Σταμούλος
Τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια, που στηρίχτηκαν από το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, την Κομμουνιστική Ανανέωση, την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών, σημείωσαν σημαντικές νίκες και στους τρεις δήμους του νησιού, Εύδηλο, Αγιο Κήρυκο και Ράχες. Παράλληλα, εντυπωσιακή αύξηση των ποσοστών σημείωσε η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» στο σύνολο του νομού της Σάμου. Αναλυτικά, η ΝΑΣ πήρε το 18,60% των ψήφων και τρεις έδρες, έναντι 13% που είχε στις προηγούμενες εκλογές.

Στον Εύδηλο, το ψηφοδέλτιο συγκέντρωσε το 56,09% των ψήφων, στον Αγ. Κήρυκο το 58,06% και στις Ράχες το 57,30%. «Η επόμενη μέρα δεν μπορεί παρά να είναι συνέχεια της χτεσινής», σημείωσε ο Στέλιος Σταμούλος, επανεκλεγείς δήμαρχος Ευδήλου, με δηλώσεις του στο «Ρ». Οπως υπογράμμισε, «η δημοτική αρχή θα εξακολουθεί να βρίσκεται μπροστάρης για την επίλυση των μεγάλων λαϊκών προβλημάτων, που αφορούν όχι μόνο την ποιότητα ζωής, αλλά τα μεγάλα καθημερινά προβλήματα των εργαζομένων της περιοχής».

Ο Φανούρης Καρούτσος, επανεκλεγείς δήμαρχος Ραχών, στάθηκε στο γεγονός ότι «ανοίγονται νέες προοπτικές για τη διεκδίκηση και τον αγώνα σε πανικαριώτικο επίπεδο». Πρόσθεσε, δε, ότι τα συγχρονισμένα πυρά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΣΥΝ δεν μπόρεσαν να σπάσουν την αγωνιστική προοπτική που έχει ανοιχτεί στο νησί.

Ο Σπ. Τέσκος, δήμαρχος Αγ. Κηρύκου
Ο Σπ. Τέσκος, δήμαρχος Αγ. Κηρύκου
«Θα βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια», σημείωσε με δηλώσεις του, από την πλευρά του ο επίσης επανεκλεγείς δήμαρχος Αγ. Κηρύκου, Σπύρος Τέσκος. Σημείωσε, επίσης, ότι η νέα δημοτική αρχή θα συνεχίσει στην ίδια αγωνιστική κατεύθυνση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ