Τρίτη 17 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΡΟΧΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΟΡΑ

ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΟΣ ΘΕΣΜΟΣ... Η ΙΝΤΡΑΚΟΜ: «Ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Αγραπίδης δήλωσε: "φαίνεται τελικά σ' αυτή τη χώρα ότι όλοι μπορούμε να χάσουμε εκτός από τον Ολυμπιακό μας"» (η καταγραφή στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ: «Η συνολική στρατηγική μας είναι ορθή. Οδηγεί με σιγουριά τη χώρα έξω από την κρίση που κληροδότησε το παρελθόν. Βασικός άξονας της στρατηγικής αυτής είναι οι μεταρρυθμίσεις και οι αλλαγές. Και οι μεταρρυθμίσεις προχωρούν» (ο Κ. Καραμανλής για το εκλογικό αποτέλεσμα / «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ; «Οι δηλώσεις πίστης και προσήλωσης στις μεταρρυθμίσεις και τις διαρθρωτικές αλλαγές δεν αρκούν, ιδιαίτερα ύστερα από δυόμισι χρόνια απραξίας. Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του οφείλουν να περάσουν από τα λόγια στις πράξεις. Ούτε ο ίδιος, πολύ περισσότερο η οικονομία έχουν πλέον την πολυτέλεια του χρόνου» (από το κύριο άρθρο στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

ΚΑΙ Ο ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ; «Ο κ. Καραμανλής θα αναμασά συνεχώς τη λέξη "μεταρρύθμιση" αλλά δε θα κάνει βήμα για την εφαρμογή της, ιδιαίτερα σε χώρους που καίνε, όπως το Ασφαλιστικό και η αγορά εργασίας» (η διαπίστωση - αίτημα στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ: «Για τη νομαρχία της Λέσβου προσήλθαν να ψηφίσουν μόλις το 15% των κατοίκων του νησιού, ενώ για το δήμο Μυτιλήνης το αντίστοιχο ποσοστό κυμάνθηκε στο 29%. Την πρωτιά έχει ο δήμος Πρεσπών αφού μόλις το 9,3% του πληθυσμού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της κάλπης» (η καταγραφή στην «ΑΥΡΙΑΝΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ