Τρίτη 17 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Γ. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ
Πρόσω ολοταχώς για ΠΑΣΟΚ

Ανοιχτό άφησε χτες το ενδεχόμενο ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μπουτάρης, επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία» στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος - μιλώντας σε δημοσιογράφους - έκανε λόγο για συνάντηση με άλλους δήθεν ανεξάρτητους υποψηφίους προκειμένου να υπάρξει συνάντηση στη Θεσσαλονίκη, ώστε, όπως είπε, «να απαλλαγεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση από τα μικροκομματικά συμφέροντα».

Μάλιστα, όπως τόνισε, ήδη έχει επικοινωνήσει με κάποιους από αυτούς, λάτρεις και εκείνοι της περιβόητης «κεντροαριστεράς», όπως τον Φιλ. Φίλιο υποψήφιο δήμαρχο στα Γιάννενα και την Αθ. Λιγνού υποψήφια δήμαρχο στη Γλυφάδα.

Το κοινό τους στοιχείο ποιο είναι; Μάλλον θέλουν να δείξουν στον κόσμο ότι... προβληματίζονται αν θα στηρίξουν τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ στο Β' γύρο στους αντίστοιχους δήμους. Κάτι που ο Γ. Μπουτάρης φαίνεται πως δεν έχει πρόβλημα να το λέει από τώρα. Μάλιστα, όταν χτες κλήθηκε να απαντήσει σχετικά, είπε: «Ο αντικειμενικός στόχος που ήταν η ανατροπή της παρούσας διοίκησης του δήμου, δεν ολοκληρώθηκε. Αρα ο καθένας ας κάνει αυτό που νομίζει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ