Τρίτη 17 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ
Διεκδικούν τη δημοτική αρχή στους Δήμους Πραμάντων και Λευκιμμαίων

Στο Δήμο Πραμάντων στα Γιάννενα η δημοτική παράταξη «Ενωτική Πρωτοβουλία», με υποψήφιο δήμαρχο τον Ηλία Γκεσούλη, που στηρίζει το ΚΚΕ και άλλες συνεργαζόμενες ριζοσπαστικές δυνάμεις, συγκέντρωσε 33,79% και 571 ψήφους και διεκδικεί με πολλές αξιώσεις το δήμο στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλ. Γκεσούλης σημείωσε ότι το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου ήταν θετικό. «Σε συνθήκες εκμαυλισμού συνειδήσεων, μέσα από εκβιασμούς, ταξίματα και ρουσφέτια, δώσαμε τη μάχη για το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στο χώρο εργασίας και στο χώρο κατοικίας οι κάτοικοι του δήμου. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθούμε και στο δεύτερο γύρο».

Επίσης, στο Δήμο Λευκιμμαίων της Κέρκυρας η παράταξη της «Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης», με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Κουλούρη, συγκέντρωσε το 26% των ψήφων και διεκδικεί το δήμο την επόμενη Κυριακή. Ο υποψήφιος δήμαρχος σημείωσε ότι παρά τους έξι συνδυασμούς η αγωνιστική δημοτική παράταξη στηρίχτηκε και ενισχύθηκε από τους δημότες του δήμου. «Κρατήσαμε τη δεύτερη θέση και διεκδικούμε το δήμο με γνώμονα τις λαϊκές ανάγκες και τα λαϊκά συμφέροντα», σημείωσε.

Στην Κοινότητα Βαθυπέδου στα Γιάννενα ο αυτόνομος αγωνιστικός ριζοσπαστικός συνδυασμός της «Ενωτικής Κίνησης Βαθυπέδου», μοναδικός συνδυασμός, συγκέντρωσε το σύνολο των 206 έγκυρων ψηφοδελτίων και εκλέγει πρόεδρο της κοινότητας τον Παναγιώτη Βασιλείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ