Τετάρτη 18 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Συνάντηση για συμβασιούχους

Την «αποκατάσταση» και «τοποθέτηση» σε οργανικές θέσεις των συμβασιούχων της ΕΡΤ που έχουν εγκριθεί από το ΑΣΕΠ θα οριστικοποιήσει η διοίκηση της ΕΡΤ στην επόμενη συνεδρίασή της. Σε αυτό τουλάχιστον δεσμεύτηκε ο πρόεδρος της ΕΡΤ Χρ. Παναγόπουλος σε έκτακτη συνάντηση που έγινε χτες με αντιπροσωπεία δημοσιογραφικών ενώσεων (ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΣΠΗΤ)για το θέμα των συμβασιούχων.

Οι εκπρόσωποι των δημοσιογραφικών ενώσεων επισήμαναν από την πλευρά τους ότι η ρύθμιση πρέπει να συμπεριλάβει όλους γενικά τους συμβασιούχους χωρίς καμιά εξαίρεση, ενώ ο πρόεδρος της ΕΡΤ υποστήριξε ότι η ΕΡΤ εφαρμόζει το... νόμο. Ταυτόχρονα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ, ο Χρ. Παναγόπουλος, ανέφερε ότι «επεξεργάζεται και θα προωθήσει στους συναρμόδιους υπουργούς, πρόταση για μόνιμη και οριστική λύση του θέματος των συμβασιούχων, ώστε στο εξής να εκλείψει η απασχόληση με σύμβαση έργου».

Στη συνάντηση τέθηκαν επίσης και ζητήματα που αφορούν τις συνθήκες απασχόλησης στους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ και σε ενημερωτικές εκπομπές όπου απασχολούνται συνάδελφοι και ετέθη με ιδιαίτερη έμφαση το ζήτημα των συνθηκών απασχόλησης στους εργασιακούς χώρους της ΕΡΤ3.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ