Τετάρτη 18 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα μετεκλογικά...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΕΚΑΝΑΝ ό,τι περνούσε από το χέρι τους προεκλογικά ώστε κανείς να μη μιλάει για πολιτικές που εφαρμόζονται αλλά για πρόσωπα. Τώρα, μετεκλογικά, γιατί δηλαδή να αλλάξουν άποψη;

Ενα τέτοιο περιβάλλον, με συζητήσεις που μόνο την ουσία των προβλημάτων των λαϊκών στρωμάτων και τη σχέση τους με την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν αγγίζουν, είναι, βλέπετε, ό,τι καλύτερο και ενόψει της δεύτερης Κυριακής, αλλά και για το μέλλον γενικότερα.

Ετσι, λοιπόν, οι πολιτικές που οδήγησαν στη θεσμική και πραγματική μετάλλαξη των δήμων και κοινοτήτων ώστε να συναλλάσσονται με τους επιχειρηματίες ενισχύοντας τα κέρδη τους, πρέπει να ξεχαστούν.

Είναι ώρα να μιλήσουμε για τον ...Μπουτάρη, τον Τσίπρα, τον Δημαρά και ποιος ξέρει ποιον άλλον θα βρουν. Να μιλήσουμε για «αυτοδιοικητικούς» και μη υποψηφίους, για «μαζικές ψυχολογίες», για «στιλ» και «διαφορετικότητες». Για οτιδήποτε, εκτός από αυτά που «καίνε».

Φυσικά όλοι μπαίνουν στο σχετικό παιγνίδι. Τα τηλεοπτικά κανάλια και οι γνωστοί «δημοσιογραφούντες» γιατί ...αυτή είναι η δουλιά τους.

ΟΣΟ ΓΙΑ την αποτίμηση των αποτελεσμάτων, οι αναλύσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, παρότι αναμενόμενες, δεν παύουν να προκαλούν μειδιάματα. Ο καθένας τους είδε ό,τι ήθελε να δει. `Η μάλλον, ασχέτως του τι είδαν, λένε αυτό που είχαν σχεδιάσει να πουν.

Ετσι, ο Κώστας Καραμανλής διαπίστωσε ότι ο ελληνικός λαός στηρίζει τις μεταρρυθμίσεις του, την ίδια ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου αντιλήφθηκε πως ο κόσμος θεωρεί αποτυχημένη την κυβέρνηση και προκρίνει το κόμμα του.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: Ας μην κουράζονται τα παπαγαλο-στελέχη του ΠΑΣΟΚ να αναπαράγουν τα «κολπάκια» που λένε ότι όποιος δεν τους ψηφίσει την επόμενη Κυριακή, «συναλλάσσεται», «έχει κάνει συμφωνία» και «είναι δεκανίκι» της κυβέρνησης. Τζάμπα κοπιάζουν.


Γρηγοριάδης Κώστας

Ας ετοιμαστούν καλύτερα για όλα όσα θα ψηφίσουν μαζί με τη Νέα Δημοκρατία τους επόμενους μήνες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ