Παρασκευή 27 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Κάτω τα χέρια απ' τις διαδηλώσεις»

Στον εκλεγέντα, ελέω εκλογικού συστήματος, τώρα, δήμαρχο Αθήνας Νικήτα Κακλαμάνη, απευθύνεται με επιστολή του ο Αραζός Γιάννης, πρώην κρατούμενος στα ναζιστικά στρατόπεδα, και αναφέρεται στις σχετικές με την επιχειρούμενη κατάργηση των διαδηλώσεων δηλώσεις του ιδίου όσο και άλλων ομοϊδεατών του. Γράφει ανάμεσα στα άλλα:

Πολλοί κατά καιρούς προερχόμενοι είτε ενταγμένοι στα αστικά κόμματα, υψώνουν φωνή για την κατάργηση των κοινωνικών τάξεων και την κατάργηση των διαδηλώσεων. Το ίδιο έκανε και ο Νικήτας Κακλαμάνης, ως υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας για περιορισμό των διαδηλώσεων.

... Αυτά τα όνειρα κύριε Κακλαμάνη τα ονειρεύτηκαν πριν από σας άλλοι και μάλιστα πιο δεξιοτέχνες στην πολιτική της αδικίας. Οι επιθυμίες των προγενέστερων σου έπεσαν στο κενό για την επικράτηση κοινωνικής γαλήνης και ησυχίας νεκροταφείου. Την ίδια τύχη θα έχουν και οι δικές σας επιθυμίες.

Ετσι κύριε Κακλαμάνη αν θελήσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου περί κατάργησης των διαδηλώσεων στους δρόμους και κατ' επέκταση των λαϊκών αγώνων, να είσαι βέβαιος πως θα βρεις μπροστά σου όλους τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ