Σάββατο 15 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Αύριο Κυριακή και τη Δευτέρα, αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον βουλευτή Παναγιώτη Κοσιώνη, θα επισκεφθεί το Νομό Λασιθίου.

  • Αύριο Κυριακή 16/7 θα περιοδεύσει στο Βραχάσι, στο Κέντρο Υγείας της Νεάπολης, στην Κριτσά και στον Κρούστα. Το ίδιο βράδυ, στις 20.00, θα μιλήσει σε συνεστίαση που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αγίου Νικολάου στα γραφεία της.
  • Τη Δευτέρα, 17/7, θα επισκεφθεί την Ιεράπετρα και θα επιστρέψει το ίδιο μεσημέρι, για να περιοδεύσει στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου θα συζητήσει με το ΔΣ του νοσοκομείου και με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Στην Ιο

Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή του Κόμματος Γιάννη Θεωνά, επισκέπτεται σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή το νησί της Ιου στις Κυκλάδες. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

  • Σήμερα και ώρα 1 το μεσημέρι, το κλιμάκιο θα συναντηθεί με τον δήμαρχο της Ιου, Γ. Πουσαίο. Στις 2 μ.μ. θα έχει συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή του Ιατρικού Κέντρου του νησιού. Στις 6 μ.μ. θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου και στις 8 μ.μ. με τον πρόεδρο του κτηνοτροφικού συνεταιρισμού.
  • Αύριο και ώρα 11 π.μ. θα παρευρεθεί σε κομματική σύσκεψη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ