Παρασκευή 4 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην Ουγγαρία ο Χαρίλαος Φλωράκης

Εφτασε στη Βουδαπέστη χτες το μεσημέρι η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον επίτιμο Πρόεδρο του Κόμματος Χ. Φλωράκη.Την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο αντιπροσωπεία του Εργατικού Κόμματος της Ουγγαρίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο του κόμματος (Γκιούλα Τούρμερ). Επίσης στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης υποδέχτηκαν τον επίτιμο Πρόεδρο του ΚΚΕ αρκετοί Ελληνες πολιτικοί πρόσφυγες, καθώς και ο πρέσβης της Ελλάδας στην Ουγγαρία κ. Δρακουλαράκος. Πιο αργά το απόγευμα χτες η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ είχε συνάντηση με την ηγεσία του Εργατικού Κόμματος της Ουγγαρίας.

Σήμερα Παρασκευή η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα επισκεφτεί το χωριό "Ν. Μπελογιάννης", όπου θα έχει συνάντηση με τους Ελληνες πολιτικούς πρόσφυγες, ενώ το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τους Ελληνες πολιτικούς πρόσφυγες στη Βουδαπέστη.

Ο Χ. Φλωράκης θα μιλήσει αύριο Σάββατο 5 Ιούλη σε μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στη Βουδαπέστη, που διοργανώνει το Εργατικό Κόμμα της Ουγγαρίας, με την ευκαιρία της 8ης επετείου από το θάνατο του Γιάνος Καντάρ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ