Τρίτη 8 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑΣ
Προχωράει σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Μέχρι αργά χτες το βράδυ συνεχιζόταν η γενική συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Αττικής, προκειμένου να αποφασίσει την κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων των φαρμακοποιών ενάντια στις κυβερνητικές εξαγγελίες για το φάρμακο, που στην πραγματικότητα αποτελούν πρόθεση βίαιης συρρίκνωσης των μικρών φαρμακείων, στο όνομα του περιορισμού της φαρμακευτικής δαπάνης και ενίσχυσης των πολυεθνικών στο χώρο του φαρμάκου και των μεγάλων αλυσίδων φαρμακείων.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος προτείνει απεργία στις 10 και 11 του μήνα, ενώ θα συνεδριάσει το Σαββατοκύριακο για να καθορίσει την παραπέρα στάση του Συλλόγου.

  • Με αντικείμενο την ενίσχυση και στελέχωση των υπηρεσιών εκκαθάρισης των παραστατικών των φαρμακοποιών, ιδιαίτερα στα εντελλόμενα, προκειμένου να υπάρξει ταχεία πληρωμή των φαρμακοποιών για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των δημοσίων υπαλλήλων, πραγματοποιήθηκε χτες σύσκεψη στη Νομαρχία Αθηνών υπό την προεδρεία του νομάρχη Δ. Ευσταθιάδη και τη συμμετοχή αντιπροσωπείας της ΑΔΕΔΥ. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συμφωνήθηκε να ζητηθεί η συμμετοχή στην επιτροπή, για την εποπτεία διαχείρισης των πόρων ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των δημοσίων υπαλλήλων, εκπροσώπου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθήνας και των φαρμακοποιών και να τεθεί το θέμα της σύμβασης με τους φαρμακοποιούς, με στόχο την άμεση κατάληξη της συλλογικής σύμβασης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ