Τρίτη 8 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Σε τεντωμένο σχοινί

Οι ενδείξεις του θερμομέτρου τις τελευταίες μέρες φαντάζουν μικρές ν' αποδώσουν την ατμόσφαιρα που επικρατούσε χθες στη Ν. Φιλαδέλφεια. Η πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ επιβεβαίωσε πως το χάσμα ανάμεσα σε ιδιοκτησία - διοίκηση και τους οπαδούς δε γεφυρώνεται. Ετσι για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας η πρεμιέρα σημαδεύτηκε από εντονότατες αποδοκιμασίες και προπηλακισμούς.

Στόχοι (φραστικά ή... φυσικά) των περίπου 2.000 οπαδών ο απών μεγαλομέτοχος, ο πρόεδρος Α. Κούγιας και ο τερματοφύλακας Βασ. Καραγιάννης λόγω δηλώσεων υποστήριξης στον Μ. Τροχανά και παλιότερου επεισοδίου με τον Σαβέφσκι. Οι οπαδοί δηλώνουν αμετακίνητοι στις απόψεις τους, το ίδιο όμως και ο Α. Κούγιας που απείλησε, εκτός των άλλων, με παραίτηση: "Σε καμιά περίπτωση να μην ταυτίσουν τη δική μου προσωπικότητα μ' όσους διοικούσαν την ΑΕΚ. Τις μέρες που πέρασαν, η δική μου πολιτική ήταν εμφανής με τις μετεγγραφές και την τακτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων.

Σ' αυτούς που βγάζουν καθημερινές ανακοινώσεις (σ.σ. σύνδεσμοι) δίνω προθεσμία μιας βδομάδας. Αν δεν αλλάξουν ξεχνάω τα λεφτά που έβαλα και παραιτούμαι. Δε μιλάω γι' αυτούς που δεν έχουν μυαλό, αλλά για αλήτες. Αυτοί λοιπόν οι άκοπα μάγκες και πονηροί να ξέρουν πως σε 7 μέρες παραιτούμαι και την 8η πωλείται ο Κωστής. Επίσης να θυμούνται ότι μεγάλωσα στην Πετρούπολη, όχι στο Κολωνάκι. Το κοστούμι είναι στολή της δουλιάς, όχι της προσωπικότητας μου"...

Για τις... ροκ σκηνές ο Ντουμίτρι Ντουμιτρίου δήλωσε: "Λίγες ομάδες στον κόσμο δεν έχουν τέτοια προβλήματα κατά καιρούς. Δε γνωρίζω τη διάρκεια που θα έχουν. Η ομάδα έχει ανάγκη ηρεμίας. Παρακαλώ, αν είναι δυνατόν, οι οπαδοί μας να σταματήσουν απόψε (σ.σ. χτες) το βράδυ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ