Παρασκευή 11 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ
Ταραγμένα νερά

Συνεχίζεται η αποχή των παικτών που διεκδικούν πριμ από ΕΚΟΦ και ΓΓΑ

Φουσκώνουν επικίνδυνα τα... νερά στου κόλπους της Εθνικής πόλο, αφού οι διεθνείς παίκτες αποφάσισαν να συνεχίσουν την αποχή, αν δεν ικανοποιηθούν πλήρως τα αιτήματά τους.

Σε συνάντηση που είχαν χτες οι διεθνείς, προκειμένου να ενημερωθούν από την αντιπροσωπεία τους που είχε συναντηθεί με τον ΓΓΑ Γιάννη Σγουρό, αποφάσισαν τη συνέχιση της αποχής από τις προπονήσεις, εάν δεν υπάρξει οριστική λύση.

Το πρόβλημα που απασχολεί αυτή τη στιγμή τους παίκτες της Εθνικής βρίσκεται στην καταβολή των δυο πριμ από το υφυπουργείο Αθλητισμού και την ΕΚΟΦ για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρόσφατο ΦΙΝΑ ΚΑΠ.

Και αν για το πρώτο έχει μπει το "νερό στα αυλάκι" μετά τις διαβεβαιώσεις Σγουρού ότι θα μιλήσει με τον υφυπουργό Ανδρέα Φούρα, στάσιμα μένουν τα νερά όσον αφορά το πριμ της ΕΚΟΦ. Και αυτό γιατί ο πρόεδρος της ομοσπονδίας βρίσκεται στην Κούβα με την Εθνική εφήβων.

Ετσι οι διεθνείς μας παραμένουν αμετακίνητοι στη στάση τους, αφού αυτή τη φορά είναι αποφασισμένοι να δοθεί οριστική λύση στα προβλήματά τους. Μια λύση που θα πρέπει να δοθεί όσο το δυνατόν συντομότερα, αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει κατά πολύ, ενόψει και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου που θα γίνει στη Σεβίλλη τον Αύγουστο.

  • Σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην οκτάδα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος έκανε χθες η Εθνική νεανίδων που νίκησε και την Ολλανδία με 10-6 συμπληρώνοντας τρεις νίκες σε αντίστοιχα παιχνίδια. Σήμερα το εθνικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ