Παρασκευή 18 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τέλος στο σίριαλ Τσάρτα

Μετεγγραφές τέλος. Αυτό ανέφερε σε συζήτηση προχτές αργά το βράδυ ο Σ. Κόκκαλης. Χτες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κατά το ήμισυ τον επιβεβαίωσε, αφού επισημοποίησε την άρση του ενδιαφέροντος για τον Β. Τσάρτα. Ετσι μετά τον Τσούρσιτς και ο διεθνής μέσος... αποχαιρετάει το λιμάνι, γιατί οι "ερυθρόλευκοι" δεν είναι διατεθειμένοι να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις τέτοιων κινήσεων. Πάντως ο ελληνοποιημένος τεχνικός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει μια ακόμα μετεγγραφή, ξεκαθαρίζοντας ότι θα πρόκειται για Κοινοτικό.

Εν τω μεταξύ η προετοιμασία των πρωταθλητών συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. Ο Μπάγεβιτς δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων και επισημαίνει: "Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Χρησιμοποιώ διαφορετικές 11άδες, γιατί είναι αρχή και πρέπει όλοι να παίζουν. Θα υπάρξει μεγάλο συναγωνισμός".

  • Επέστρεψε από τη Λευκορωσία, όπου παρακολούθησε διά ζώσης τη Μοζίρ, ο Τ. Περσίας. Σύμφωνα με το βοηθό του Μπάγεβιτς, η πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού έχει καλά στοιχεία ως ομάδα. Χαρακτήρισε όμως τραγικές τις συνθήκες διαβίωσης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ