Παρασκευή 18 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Μεγάλη έκπληξη με το "μικρό"

Ο Σαραβάκος επανήλθε στους "πράσινους". Ειδικό πρόγραμμα από Δανιήλ

Ιστορική αποκατάσταση. Ο Δημήτρης Σαραβάκος από χτες επανήλθε στην ομάδα με την οποία "μεγαλούργησε" και θα κλείσει την καριέρα του, όπως ο ίδιος επιθυμούσε, αλλά και άξιζε. Εντελώς ξαφνικά ο Παναθηναϊκός έκανε τη μεγάλη έκπληξη με το "μικρό". Μ' ένα λιτό δελτίο Τύπου οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν τη μεγάλη επιστροφή: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επανένταξε στη δύναμή της τον Δημήτρη Σαραβάκο, για να κλείσει την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στην ομάδα που δοξάστηκε".

Η είδηση χαροποίησε ιδιαίτερα τους οπαδούς του "τριφυλλιού", που σύμφωνα με πληροφορίες έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ευνοϊκή κατάληξη του θέματος. Δεν ήταν λίγοι απ' αυτούς που στην πρεμιέρα ρωτούσαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ τι θα γίνει με το "μικρό" και αν θα επιστρέψει. Ο 36χρονος πλέον παίχτης αρκέστηκε να δηλώσει: "συναντήθηκα το πρωί με τον κύριο Βαρδινογιάννη και συμφώνησα αμέσως να επανέλθω και να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟ".

Ο Βασίλης Δανιήλ, που εκτιμά πολύ τον Σαραβάκο, είχε σύντομη συνομιλία μαζί του και όπως είπε "του ανακοίνωσα πως θ' ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα από σήμερα τ' απόγευμα, ώστε σ' εύλογο χρονικό διάστημα να μπει στο γενικότερο προπονητικό πρόγραμμα". Στα παλιά λημέρια ο διεθνής ποδοσφαιριστής επιστρέφει ύστερα από 3 χρόνια.

  • Ως το τέλος της εβδομάδας θα έχει γίνει γνωστό αν ο Κ. Βακιρτζής θα μεταγραφεί από την Καβάλα στον Παναθηναϊκό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ