Τετάρτη 23 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Παραμένει πράσινος ο Ανδριόπουλος

Παίκτης του ΠΑΟ θα είναι και για τα δύο επόμενα χρόνια ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Ο πασαδόρος, που βρισκόταν σε κόντρα με το πράσινο ΤΑΚ, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟ, που έχει ξεκινήσει εδώ και 14 χρόνια. Μετά τη συμφωνία σταματά η προσφυγή Ανδρεόπουλου στο ΑΣΕΑΔ κόντρα στο σύλλογό του. Οι πράσινοι εν τω μεταξύ έδωσαν στον παίκτη τα χρωστούμενα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο τα μεταγραφικά νέα δεν είναι καλά, αφού ο Βούλγαρος Γκαβρίλοφ γύρισε την πλάτη του στον Ολυμπιακό και προτιμά την Ιταλία. Ετσι οι ερυθρόλευκοι στρέφονται πιο δυνατά προς τον διεθνή Ουκρανό Αλεξάντερ Σάντσιν, στο οποίο έκαναν πρόταση 125.000 δολ. για μονοετές συμβόλαιο.

Επιτυχία Καραντάσιου - Σφυρή

Πολύ κοντά στην πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπιτς - Βόλεϊ που διεξάγεται στη Μασσαλία βρίσκεται το ελληνικό δίδυμο Καραντάσιου - Σφυρή. Οι Ελληνίδες αθλήτριες πέτυχαν σημαντική και δύσκολη νίκη επί των Ιταλίδων Μαρίνι και Φόλκο με 2-0 σετ (21-19, 21-18).

Αν κερδίσουν τις Αυστραλέζες Στράτον και Γουίλσον, θα γίνουν η πρώτη ελληνική ομάδα που θα προκριθεί σε τελική φάση Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπιτς - Βόλεϊ.

  • Για τρίτη χρονιά ο Δήμος Κερατσινίου διοργανώνει το Διεθνές Τουρνουά βόλεϊ γυναικών, που αποτελεί ένα από τα πιο αξιόλογα φιλικά ραντεβού του ευρωπαϊκού γυναικείου βόλεϊ. Οι διοργανωτές έχουν στείλει προσκλήσεις στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες (4 ιταλικές, 3 γερμανικές, δύο ολλανδικές και 3 γαλλικές). Από την Ελλάδα κλήθηκαν ήδη τα Βριλήσσια και ο ΠΑΟ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ