Σάββατο 26 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Επιστροφή και αισιοδοξία

Με το μυαλό στις 13 Αυγούστου (πρώτος αγώνας για Τσάμπιονς Λιγκ) επέστρεψε χτες από τη Γερμανία η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι 18 μέρες της σκληρής προετοιμασίας ήταν... αποτυπωμένες στα πρόσωπά τους, αλλά ταυτόχρονα και η πίστη πως η κούραση θα "πιάσει τόπο".

"Πιστεύω ότι θα περάσουμε. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, γιατί πέρσι δεν έπαιξα πολύ", δήλωσε ο Ιβιτς. "Είναι δύο ομάδες πρωταθλήτριες στη χώρα τους. Σίγουρα δεν είναι καλύτερες από μας. Αλλά αν δεν αγωνιστούμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, μπορεί να συναντήσουμε προβλήματα", τόνισε ο Αλέκος Αλεξανδρής. Ανάλογη και η άποψη του Μπάγεβιτς, που επισήμανε τις δυσκολίες της αποστολής στη Λευκορωσία, αλλά και τους κινδύνους που ελλοχεύουν, αν υποτιμηθεί η όποια αντίπαλος (Μοζίρ ή Κονστροκτορούλ).

Οσο για την προετοιμασία, ο τεχνικός των πρωταθλητών δήλωσε ικανοποιημένος: "Εγινε πράγματι μια πολύ καλή και σοβαρή προσπάθεια. Είμαι ευχαριστημένος που δεν είχαμε προβλήματα. Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από τα φιλικά στη Γερμανία. Στην Αθήνα θα 'χουμε την ευκαιρία να διαμορφώσουμε πιο σωστή εικόνα". Από την πλευρά του ο Ρέφικ Σαμπανάζοβιτς χαρακτήρισε την προετοιμασία "την καλύτερη που έχω κάνει ως τώρα".

  • Με 28 μέλη έρχεται σήμερα η αποστολή της Λέστερ. Την κάτοχο του αγγλικού "Λιγκ Καπ" θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα (21.30) στο πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους ο Ολυμπιακός.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ