Σάββατο 26 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
"Καλημέρα" χωρίς Ιωαννίδη

Απόντος του "κιτρινόμαυρου" τεχνικού η πρεμιέρα στην ΑΕΚ. Με τη ...βούλα στον Ολυμπιακό ο Βούκσεβιτς

Με απόντα τον Γιάννη Ιωαννίδη (όπως και πέρσι) πραγματοποιήθηκε χτες στη Γλυφάδα η επίσημη πρώτη της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά. Οι παίκτες του "Δικεφάλου", αν και αγουροξυπνημένοι λόγω της ώρας, εμφανίστηκαν με πολύ κέφι και έδειξαν ότι έχουν καταλάβει πλήρως τις αυξημένες υποχρεώσεις της νέας χρονιάς.

"Η προετοιμασία θα είναι σκληρή, αλλά θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε" τόνισε ο Μιχάλης Κακιούζης, που επισήμανε ότι είναι νωρίς ακόμα για εκτιμήσεις. Ο Νίκος Χατζής πρόσθεσε πως "οι υποχρεώσεις λόγω της Ευρωλίγκα είναι αυξημένες και πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα".

Εξάλλου για 20 ημέρες θα μείνει τελικά έξω από την αγωνιστική δράση ο Ιταλός πλέι μέικερ Κλαούντιο Κολντεμπέλα, αφού διαπιστώθηκε ότι ο αστράγαλός του έχει ραγίσει και δεν είναι απλά διάστρεμμα, όπως είχε αρχικά διαπιστωθεί.

  • Ανακοινώθηκε επίσημα χτες από τον Ολυμπιακό η απόκτηση του Ντούσαν Βούκσεβιτς. Ο παίχτης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο έναντι περίπου 240 εκατ. δρχ. Ο Απόλλωνας θα πάρει περίπου 200 εκατ. δρχ., τον Σούλη, ενώ οι πρωταθλητές θα τον βοηθήσουν στην απόκτηση του Ισπανού Αντρέ Τέρνερ. Στο μεταξύ το "ερυθρόλευκο" ΤΑΚ, με δικαστικό κλητήρα, ειδοποίησε τον Παπανικολάου ότι υποχρεούται να είναι παρών στην πρεμιέρα της ομάδας. Σ αντίθετη περίπτωση, θα υποστεί τις προβλεπόμενες συνέπειες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ