Σάββατο 26 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Μία σου και μία μου...

Με απειλές απάντησε ο Αλ. Κούγιας στην άρνηση της ΕΠΑΕ να δεχτεί την υποψηφιότητά του

Με ευθεία σύγκρουση, οι συνέπειες της οποίας (αν ολοκληρωθεί) είναι απρόβλεπτες για την καθεστηκυία τάξη του αθλήματος, απαντάει ο Αλέξης Κούγιας στην απόφαση της ΕΠΑΕ να μη δεχτεί την υποψηφιότητά του στις επικείμενες εκλογές. Αν μη τι άλλο πάντως, τα λεγόμενά του είναι χαρακτηριστικά για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο.

Στο... στόχαστρο του Κούγια βρέθηκαν η νομική υπηρεσία της διοργανώτριας και ο Β. Μητρόπουλος: "Η ΕΠΑΕ είναι μαγαζί ορισμένων που πλουτίζουν. Η απόφαση έχει κατάπτυστη σκοπιμότητα. Δεν μπορεί να είναι υποψήφιος ο πρόεδρος της ΑΕΚ και μπορεί ο κύριος Βίκτωρας Μητρόπουλος, με αξεπέραστο κώλυμα (τελεσίδικη καταδίκη). Αυτή η γνωμοδότηση είναι αδίκημα απιστίας κατά τον ποινικό κώδικα.

Δε δέχομαι άνθρωποι τους οποίους εγώ, ως ΑΕΚ, πληρώνω να χρησιμοποιούνται από ορισμένους μέσα στην ΕΠΑΕ. Οντες άνεργοι (σ. σ. οι... ορισμένοι) δεν κάνουν τίποτα όλη μέρα από το να κάθονται και να μηχανεύονται, για να γίνει το άθλημα το αντικείμενο της "δουλιάς" τους (σ. σ. δικά του τα εισαγωγικά). Πώς θα βγάζουν χρήματα για να ζουν, θα πληρώνουν τα χρέη, τις ακάλυπτες επιταγές τους.

Δεν είχα σκοπό να αρχίσω να βγάζω στην επιφάνεια δικογραφίες, πόσες δωροδοκίες έχει κάνει ο καθένας ή έχει κατηγορηθεί. Ούτε το επάγγελμά τους γιατί κάποιοι δηλώνουν πολιτικοί μηχανικοί και είναι υπάλληλοι του υπουργείου. Κατά σύμπτωση στο τμήμα προμηθειών. Είμαι υποχρεωμένος όμως να βάλω εισαγγελέα στην ΕΠΑΕ".

Τα δημοσιεύματα για έκπτωση από τη θέση του τα χαρακτήρισε "αλητεία" και "μεθόδευση", απαντώντας με αίτημα στην ΕΠΑΕ, ώστε να του δοθούν τα στοιχεία όσων δημοσιογράφων "μισθοδοτούνται από τη διοργανώτρια"... Εν κατακλείδι έστειλε το μήνυμά του με τη φράση "εγώ έχω τον δικό μου τρόπο, που είναι χειρότερος από το δικό τους".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ