Παρασκευή 12 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Επιμένουν ΠΟλυχρονίου;

Τους κέρδισε τη μάχη. Τους πήρε και τον πόλεμο; Ο λόγος για τον Κ. Πολυχρονίου και τους... αντιφρονούντες. Προχθές μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση, η πλειοψηφία της Τεχνικής Επιτροπής (ΤΕ) αποφάσισε να στηρίξει τον ομοσπονδιακό προπονητή. Σύμβουλοι από την περιφέρεια έθεσαν ουσιαστικά θέμα απόλυσήτου, όμως τελικά (προς το παρόν) αναδιπλώθηκαν.

Η φημολογούμενη εδώ και καιρό επιδίωξη ορισμένων εκδηλώθηκε με γενική συζήτηση περί αποτελεσμάτων, προσφοράς και τρόπου λειτουργίας του Πολυχρονίου. Οταν ρωτήθηκαν από τον πρόεδρο και άλλα μέλη αρνήθηκαν να θέσουν ευθέως θέμα αντικατάστασης, υποστηρίζοντας πως απλά επιθυμούν να εξετάσουν τις πιθανότητες...

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Ρ" τα παραπάνω μέλη της ΤΕ προωθούν την αντικατάσταση του Πολυχρονίου με τον Γ. Φοιρό. Επιθυμία που τελικά δε φανέρωσαν στην προχθεσινή συνεδρίαση, όπως κάνουν σε κατ ιδίαν συζητήσεις τους.

Η συνεδρίαση έγινε σε τεταμένο κλίμα λόγω αψιμαχιών, αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας της. Τελικά μάλιστα κάποιοι αποχώρησαν...

Το θέμα συνεχίστηκε, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, και λίγο αργότερα στη συνεδρίαση της πλειοψηφούσας (στο ΔΣ) παράταξης. Εκεί μάλιστα τέθηκε θέμα παραίτησης του προέδρου της επιτροπής, Λ. Σεϊτανίδη, αν επέμεναν οι εν λόγω σύμβουλοι στην άποψή τους. Ομως ο πρόεδρος της ΕΠΟ και άλλα στελέχη της εξέφρασαν την πλήρη υποστήριξη τους στις επιλογές του προέδρου της ΤΕ.

Εκδηλώθηκε επίσημα λοιπόν η επιθυμία κάποιων να απομακρυνθεί ο Κ. Πολυχρονίου από το τιμόνι της Εθνικής. Ομως σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες θα πέσει στο κενό αφού η πλειοψηφία ΤΕ και ΔΣ υποστηρίζει τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Ισως μάλιστα στο άμεσο μέλλον η ΕΠΟ θωρακίσει τον Πολυχρονίου με ανανέωση της σύμβασής του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ