Σάββατο 13 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Συνεχίζει με Πολυχρονίου

Πλήρη κάλυψη στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Κ. Πολυχρονίου, παρέσχε χτες ο πρόεδρος της ΕΠΟ Κ. Τριβέλλας, αναφορικά με το θέμα αντικατάστασής του, που δημιούργησαν ορισμένοι σύμβουλοι από την περιφέρεια στην πρόσφατη συνεδρίαση της Τεχνικής Επιτροπής (ΤΕ).

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους πως δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασης του ομοσπονδιακού τεχνικού. "Οποιος θέτει τέτοιο ζήτημα δεν απηχεί τις απόψεις της ΤΕ και τις δικές μου, ως εκπροσώπου του ΔΣ", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κοινό μυστικό, πάντως, στα γραφεία της Λ. Συγγρού αποτελεί το γεγονός ότι πόθος του Κ. Τριβέλλα (και όχι μόνο) είναι το τιμόνι της Εθνικής να έπαιρνε ένας από τους Μπάγεβιτς, Οσιμ, Ιορντανέσκου. Κανείς, όμως, δεν είναι διαθέσιμος και έτσι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας προτιμάει την υφιστάμενη κατάσταση.

Οι πληροφορίες, όπως έγραψε χτες ο "Ρ", θέλουν μάλιστα την ΕΠΟ σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανανεώνει τη σύμβαση του Κ. Πολυχρονίου, ώστε απερίσπαστος να ετοιμάσει τα πλάνα του για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

  • Στην Επιτροπή Εφέσεων της ΦΙΦΑ συμμετέχει από χτες και για τρία χρόνια ο Κ. Τριβέλλας. Πρόεδρος της μιας εκ των κυριοτέρων επιτροπών της παγκόσμιας ομοσπονδίας είναι ο Γάλλος Ζαν Φουρνέ Φαγιάρ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ