Κυριακή 14 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Νέες"... αυταπάτες

Προφανώς για να το εμπεδώσουν τα στελέχη του "ΣΥΝ", ο πρόεδρός του φρόντισε να επαναλάβει ότι έχει εναποθέσει τις ελπίδες του για το μέλλον του τόπου στη "νέα" ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, εννοείται χωρίς τον Α. Παπανδρέου. Τα ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, κατά τον Ν. Κωνσταντόπουλο, θα οδηγήσουν το πολιτικό σύστημα σε μετασχηματισμό και θα το προσαρμόσουν στις ανάγκες της νέας εποχής (!).

Ιδού τι είπε σε προχτεσινή ομιλία του: "Πιστεύω ότι αυτή η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ έχει την ευθύνη της κρίσιμης καθυστέρησης για το μετασχηματισμό του πολιτικού συστήματος, την προσαρμογή του στις ανάγκες της νέας εποχής και την αντιμετώπιση μεγάλων προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας".

Δεν πρόκειται για κάποια εκτίμηση που ξαφνιάζει, αφού είναι δεδομένος ο προσανατολισμός της ηγεσίας του "ΣΥΝ" στην πολιτική της "ουράς" στο ΠΑΣΟΚ, έστω τώρα με τη "νέα" ηγεσία.

Αλλά πολλά δεν έχουν εναποθέσει στο μέλλον ενός άλλου κόμματος; Ως πότε θα επιχειρούν "γάμο με ξένα κουφέτα"; Αλλωστε, είναι γνωστό πως για την "αντίκα" πολιτική της διαχείρισης προτιμάται πάντα η πρότυπη και ποτέ το ακόμα και πιο πιστό αντίγραφο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ