Τρίτη 23 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Χωρίς "μαχαιρώματα"

Σε ψυχρή, αλλά τυπική ατμόσφαιρα, η παράδοση από τον Γ. Λιάνη στον Ανδρέα Φούρα

Το τελετουργικό πνεύμα στη διαδικασία παράδοσης - παραλαβής στο υφυπουργείο Αθλητισμού, επέβαλε στους Γ. Λιάνη (πρώην) και Α. Φούρα (νυν) να φορέσουν τις μάσκες της... συντροφικότητας. Οι δύο άσπονδοι φίλοι μπορεί να μην αντάλλαξαν "φιλοφρονήσεις" του πρόσφατου παρελθόντος, δεν κατάφεραν όμως να πείσουν και για τη γνησιότητα των λεγομένων τους.

Σε ψυχρή ατμόσφαιρα, με την απουσία ανθρώπων του αθλητισμού - συγκριτικά με το παρελθόν - να προκαλεί αίσθηση, ο Γ. Λιάνης παρέδωσε τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού στον Α. Φούρα. Στην ομιλία του ο απερχόμενος υφυπουργός ανέφερε, μεταξύ άλλων, τις μεγάλες υποχρεώσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει το υφυπουργείο, όπως το Παγκόσμιο του κλειστού στίβου, ο νόμος - πλαίσιο για τον αθλητισμό κλπ. χαρακτηρίζοντας τη χρονιά δύσκολη.

"Στους 27 μήνες της παρουσίας μου έκανα ό,τι μπορούσα. Εύχομαι να συνεχιστεί το παραγωγικό έργο. Θα στηρίξω την προσπάθεια του νέου υφυπουργού", κατέληξε ο Γ. Λιάνης.

Από την πλευρά του, ο Α. Φούρας οριοθέτησε ως πρωταρχικούς στόχους το νομικό πλαίσιο, το σωματειακό αθλητισμό, την καλή παρουσία στην Ατλάντα και να "βαδίσουμε σωστά στον επόμενο αιώνα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ