Τετάρτη 24 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Ματιές" και συναντήσεις

Ξεχωριστή θέση ανάμεσα στους Ελληνες μουσικούς με πλούσια καλλιτεχνική δράση, έχουν ο βιολοντσελίστας Δημήτρης Μαγκριώτης και η πιανίστα Μερόπη Κολλάρου.Απόψε στις 8.30 το βράδυ, στην αίθουσα συναυλιών "Φίλιππος Νάκας" (Ιπποκράτους 41), θα ερμηνεύσουν κορυφαία έργα μουσικής δωματίου των: Μέντελσον, Μπετόβεν, Λουτοσλάβσκι και Γκριγκ.Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

  • "Λόγος ερωτικός" την Παρασκευή (8.30 το βράδυ) με φιλοξενούμενο το Νότη Μαυρουδή στο "Γαλλικό Ινστιτούτο" (Σίνα 31). Η Αννα Αλεξοπούλου (τραγούδι), θα ερμηνεύσει έργα των: Μαυρουδή, Χατζιδάκι, Κουρτ Βάιλ, Νίνο Ρότα κ.ά. Με τους συνεργάτες του - Χρήστο Ζερμπίνο (ακορντεόν) και Παναγιώτη Μάργαρη (κιθάρα), ο Ν. Μαυρουδής θα παρουσιάσει τραγούδια που σημάδεψαν και σημαδεύουν την ευαισθησία μας.
  • Τρεις νέοι Ελληνες συνθέτες, ο Μηνάς Αλεξιάδης,ο Βαγγέλης Κατσούλης και ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος φιλοξενούνται την Παρασκευή στο Μέγαρο Μουσικής.Τρεις ματιές στην τζαζ, στο πλαίσιο του Κύκλου Ελληνικής Μουσικής.
  • Το Σάββατο στον ίδιο χώρο, στις 8.30 το βράδυ, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών θα παρουσιάσει έργα: Καρρέρ, Μπελλίνι, Πουτσίνι, Κόρσακοφ κ. α. Διευθύνει ο Β. Φιδετζής.Σολίστ: Ε. Ουρμπάνοβα (σοπράνο), Ε. Μπάρχαμ (τενόρο).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ