Τετάρτη 24 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
"Περιμένει στο ακουστικό του"

Πρόθυμος να έρθει στον Ολυμπιακό ο Νοβοσέλατς

"Αν η μισή μου καρδιά βρίσκεται εδώ πέρα, η άλλη μισή στον... Ολυμπιακό βρίσκεται". Ας μας επιτρέψετε την αλλαγή στους στίχους του Ναζίμ Χικμέτ, όμως ταιριάζουν γάντι στις δηλώσεις του Μάρτιν Νοβοσέλατς, υποψήφιου προπονητή για τον Ολυμπιακό: "Αν έρθω στην Ελλάδα, θα έρθω μόνο στον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να ξεχάσω τους τίτλους αλλά και τον υπέροχο κόσμο της ομάδας", τόνισε ο Κροάτης τεχνικός που βρέθηκε στο Βύρωνα, στον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη του Ισραήλ. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι ο Περσίας πρέπει να ανησυχεί, αφού όσο οι Πειραιώτες πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο δε θα έχει κανένα πρόβλημα... επιβίωσης στον πάγκο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Ελλάς - Σερβία συμμαχία. Το σύνθημα αυτό επικρατεί στο σημερινό φιλικό του Ολυμπιακού στο Στάδιο Καραϊσκάκη στις 3μμ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα. Η ομάδα του Πειραιά αναμένεται να κάνει ένα γερό τεστ ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Αθηναϊκό. Τα τρομερά... μωρά του Λιούπκο Πέτροβιτς αναμφίβολα είναι ένας αντίπαλος υψηλού επιπέδου και ο Τάκης Περσίας δίνει μεγάλη έμφαση στην παρουσία των παικτών του. Απόντες θα είναι οι διεθνείς Νταμπίζας, Γκώνιας, Αλεξανδρής και οι τραυματίες Γεωργάτος, Στρακόσια. Τη θέση του Γεωργάτου αναμένεται να πάρει ο Πέτρος Μαρινάκης, που ύστερα από αρκετό χρονικό διάστημα επιστρέφει στην αρχική 11άδα, έστω σε φιλικό αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τη θεραπεία του άτυχου φιλάθλου του Ολυμπιακού, Φίλιππου Καλά, που έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος πηγαίνοντας στα Τρίκαλα για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ. Το εισιτήριο κοστίζει 500 και 1.000 δραχμές, ενώ ελεύθερα θα εισέρχονται οι μαθητές των σχολείων του Πειραιά, καθώς και τα παιδιά της Σερβίας που φιλοξενούνται από οικογένειες στο Νομό Αττικής.

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα έστειλε χτες η ΠΑΕ στον νέο υφυπουργό Αθλητισμού, Ανδρέα Φούρα, για την ανάληψη των καθηκόντων του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ