Τετάρτη 24 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Αντεπίθεση Ρότσα

Απαντά στον Μπάγεβιτς για διαιτησία. Σήμερα το φιλικό με Βέρντερ

"Επί τρία χρόνια παραδεχόμουν ότι η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Αυτό έλεγαν οι αριθμοί. Τώρα του νούμερα θέλουν τον Παναθηναϊκό να είναι μπροστά". Τα λόγια ανήκουν στον τεχνικό ηγέτη του τριφυλλιού Χουάν Ραμόν Ρότσα, που πέρασε στην αντεπίθεση ύστερα από ερώτηση που του έγινε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μπάγεβιτς. Ο Ρότσα δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονό του για ορισμένους που βιάστηκαν να αμφισβητήσουν τη νίκη στην Εδεσσα: "Επιμένω ακόμη ότι τα δύο πέναλτι ήταν κλασικά. Οσον αφορά το γκολ του Γεωργιάδη, δεν έχω άποψη, αφού ακόμη και η κάμερα της τηλεόρασης δεν ήταν διαφωτιστική. Εγώ ποτέ δεν έκρινα τους διαιτητές. Υπάρχουν άλλωστε και τα αρμόδια όργανα ώστε να πάρουν αποφάσεις".

Ο αγώνας Κυπέλλου με την ΑΕΚ κατά τον Ρότσα περνάει σε δεύτερη μοίρα προς το παρόν: "Το ματς πρωταθλήματος της Κυριακής με τη Λάρισα είναι στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή. Η διατήρηση στην κορυφή του πίνακα είναι πολύ θετικό για την ψυχολογία μας. Τώρα, όσον αφορά τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με την ΑΕΚ, σίγουρα θα είναι μια διαφήμιση του ποδοσφαίρου, αφού είναι οι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Για μένα όποιος από τους δύο περάσει κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και ο τροπαιούχος του θεσμού".

Τέλος για το σημερινό διεθνές παιχνίδι με τη Βέρντερ Βρέμης, στις 6μμ, στο ΟΑΚΑ (ΦΙΛΜΝΕΤ) ο προπονητής των πρασίνων είπε: "Είναι μια καλή ευκαιρία να "γευτούμε" και πάλι ευρωπαϊκό κλίμα. Η Βέρντερ είναι σπουδαία ομάδα και σίγουρα θα βγάλουμε θετικά συμπεράσματα από την αγωνιστική μας κατάσταση".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ