Τετάρτη 24 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ - ΒΟΛΕΪ
Η τελευταία ελπίδα

Ο αποδεκατισμένος ΠΑΟ παίζει σήμερα το τελευταίο του χαρτί στη Σορία. Στο Χάρκοβο με Λοκομοτίβ ο Ολυμπιακός

To τελευταίο του χαρτί για πρόκριση στο φάιναλ - φορ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών παίζει σήμερα στις 9.30μμ στη Σορία της Ισπανίας ο Παναθηναϊκός. Μετά την εντός έδρας ήττα από τη γερμανική Νταχάου, οι πράσινοι θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα για να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση. Η σημερινή αποστολή τους όμως είναι πολύ δύσκολη, καθώς εκτός από τους ξένους, Τόνεφ και Φιλίποφ, θα στερηθούν των υπηρεσιών του Γιώργου Σπανού που έμεινε στην Αθήνα καθώς έχει προβλήματα στην ωμοπλάτη. Από την άλλη πλευρά οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν να αντιμετωπίσουν μια πολύ δυνατή ομάδα σε μια πολύ θερμή έδρα. Η Σαν Χοσέ Σορία είναι μια πολύ μαχητική ομάδα που πέρυσι έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της σε ευρωπαϊκό φάιναλ φορ. Το Μάρτη στη Γενεύη αγωνίστηκε στο φάιναλ φορ του Κυπελλούχων και έφτασε στον τελικό αφού κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αρη. Οι Ισπανοί που έχουν ξένους - όπως και πέρυσι - τους Τσέχους Γκάλις και Πόσχοπ, διακρίνονται για την πολύ καλή άμυνα τους. Η Σαν Χοσέ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Στη Σορία, μια μικρή πόλη έξω από τη Μαδρίτη, το βόλεϊ αποτελεί το δημοφιλέστερο άθλημα. Οι πράσινοι, λοιπόν, πρέπει να περιμένουν μια καυτή έδρα. Σε περίπτωση ήττας τους η παρουσία τους στο Πρωταθλητριών θα είναι πλέον τυπική. Για την τρίτη αγωνιστική στον α' όμιλο παίζουν ακόμα: Νταχάου - Μόντενα, Χαποέλ - Χααμακίμ - Σάλτσμπουργκ, Μλάντοστ - Χόλτε.

Ο Ολυμπιακός

Εύκολη μοιάζει η αποστολή του Ολυμπιακού στην Ουκρανία για το Κύπελλο Κυπελλούχων. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν στις 4μμ τη Λοκομοτίβ Χάρκοβο που μέχρι στιγμής έχει δύο ήττες σε αντίστοιχες αγωνιστικές. Το γεγονός αυτό έχει καθησυχάσει τον Γιάννη Λάιο που έχει ελάχιστες πληροφορίες για τη σημερινή αντίπαλο του Ολυμπιακού. Με τους ερυθρόλευκους δεν ταξίδεψαν ο Σωτήρης Αμοριανάκης και ο Γιώργος Λυκούδης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Την αποστολή αντίθετα ακολούθησε ο Τσακιρόπουλος.

Οι γυναίκες

Δύσκολο έργο έχει στη Μόσχα σήμερα η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Οι πράσινες που έχουν μέχρι στιγμής δύο νίκες, δίνουν σήμερα τον πιο κρίσιμο αγώνα στην προσπάθειά τους για πρόκριση στο φάιναλ φορ. Ο αγώνας αρχίζει στις 4μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ