Πέμπτη 25 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Ο Σπύρος Στριφτάρης,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, επικεφαλής κλιμακίου της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποιεί επίσκεψη σήμερα στην περιοχή Ναυπάκτου. Το κλιμάκιο θα συναντηθεί με μαζικούς φορείς και θα περιοδεύσει σε χωριά της περιοχής. Αύριο Παρασκευή το πρωί το κλιμάκιο θα επισκεφθεί την ΚΝΑΟΥΦ και στη 1 μ.μ. τη ΔΟΥ Αγρινίου. Το απόγευμα θα περιοδεύσει στα Καλύβια και το Αγγελόκαστρο.
  • Ο Γιάννης Κατσαρός,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, πραγματοποιεί περιοδεία αύριο Παρασκευή στη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης. Στις 8 π.μ. θα επισκεφτεί την Ιχθυαγορά, στις 10 π.μ. το ΙΚΑ και στις 12 το μεσημέρι το δημαρχείο.
  • Η ΚΟ του Ε Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό της, αύριο Παρασκευή,στην ταβέρνα "Σάββας" στο χωριό Αγία Παρασκευή. Θα υπάρχουν λεωφορεία για τη μετακίνηση. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 814.077.
  • Η Επιτροπή Λακώνων Αττικής Στήριξης του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση, αύριο Παρασκευή,στις 9 μ.μ., στο κέντρο "Κόκκινη Βάρκα" (ακτή Κουμουνδούρου 18, στο Μικρολίμανο). Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 5245.439 (πρωί) και 4181.789, 8837.086 (απόγευμα).
  • Η ΑΕ Βορειοδυτικών Προαστίων πραγματοποιεί εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου "Δοκίμιο Ιστορίας του ΚΚΕ" το Σάββατο 27 - 1 - 96 στις 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (Βίλλα Στέλλα). Η εκδήλωση θα κλείσει με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
  • Η ΚΟΒ Γούβας πραγματοποιεί συνεστίαση το Σάββατο 27 - 1 - 96,στις 9.30 μ.μ.,στην ταβέρνα "Το Παραγώνι" (πλατεία Πλυτά 3).
  • Οι ΚΟ Αντίκυρας - Διστόμου πραγματοποιούν εκδήλωση προς τιμήν των 77 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, το Σάββατο 27 - 1 - 96 στις 9 μ.μ.,στην ταβέρνα ΧΑΜΟΜΗΛΙΑ, στην Αντίκυρα.
  • Η ΝΕ Πρέβεζας πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό της το Σάββατο 27 - 1 - 96 στο κέντρο "Δειλινά".
  • Η ΝΕ Αρτας πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα "Ο χαρακτήρας της σύγχρονης εποχής και η πάλη του ΚΚΕ για το σοσιαλισμό", την Κυριακή 28 - 1 - 96 στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρτας. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Το ίδιο βράδυ η ΝΕ Αρτας, με την ευκαιρία της επετείου των 77 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, πραγματοποιεί συνεστίαση στις 8.30 μ.μ. στο κέντρο ΧΑΒΑΗ (Γραμμενίτσα).
  • Η ΚΟΒ Αλσούπολης πραγματοποιεί συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα "Αναθεώρηση της Συνθήκης του Μάαστριχτ", τη Δευτέρα 29 - 1 - 96 στις 5.30 μ.μ., στην "Ταβέρνα του Βαγγέλη", στο Παναιτώλιο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ