Πέμπτη 25 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Διαψεύδει για Καρρά

Κιτρινόμαυρη... ομοβροντία (αυτό;) διαψεύσεων κόντρα στις πληροφορίες που θέλουν τον Μ. Τροχανά να συζητά την επιστροφή του Γ. Καρρά στην ΠΑΕ. Τις τελευταίες μέρες, μετά από την τιμωρία του προέδρου της ΑΕΚ, που τον καθιστά έκπτωτο, έχει φουντώσει η φημολογία (;) πως αντικαταστάτης του θα είναι ο πρώην πρόεδρος.

Την υπόσταση της είδησης αμφισβητούν με ανακοίνωση τους η ΠΑΕ, ο αντιπρόεδρος Μ. Γεωργακάκης και ο διευθύνων σύμβουλος Ν. Στράτος. Εκτός από τις βολές για κατευθυνόμενη και υποβουλιμιαία πληροφόρηση, υποστηρίζουν πως ανεξάρτητα από την τύχη της έφεσης που έχει υποβληθεί, δε θα υπάρξουν αλλαγές.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ν. Στράτου "η ΑΕΚ δεν πρόκειται να αλλάξει πρόεδρο, ούτε την τριμελή ομάδα ειδικών που τη διοικεί με αποκλειστική ευθύνη του καθενός στον τομέα του. Ο,τι μας επιβληθεί στα χαρτιά θα το γράψουμε κι εμείς στα χαρτιά, αναφέροντας κάτω από το όνομα του εκπροσώπου του ΔΣ της ΠΑΕ τη λέξη πρόεδρος με εισαγωγικά".

Από την πλευρά του πάντως ο Γ. Καρράς παραδέχτηκε πως του ζητήθηκε να βοηθήσει, αρνήθηκε όμως να μιλήσει περισσότερο...

  • Απών θα δηλώσει όπως όλα δείχνουν από τον αγώνα με τον Πανηλειακό ο Μπορμπόκης. Για τρίτη συνεχή μέρα χτες δεν προπονήθηκε λόγω του προβλήματος στη γάμπα και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει να ετοιμαστεί.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ