Παρασκευή 26 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Δηλώνουν ευτυχισμένοι

Εύκολα αντιλαμβάνεται και ο τελευταίος πολίτης ότι αυτή η "νέα" κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής, αλλά είναι περισσότερο "αποφασιστική" σε αυτή την κατεύθυνση. Δε χωρούν από αυτή την άποψη αυταπάτες ότι οι λεγόμενοι "κομματικοί" ή "προεδρικοί" ή όσοι τέλος πάντων διαφωνούν, μπορεί να είναι περισσότερο "φιλαλαϊκοί" ή πιο κοντά στα λαϊκά συμφέροντα. Ολα τα ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ εργάζονται με ιδιαίτερο ζήλο για την εφαρμογή των αντιλαϊκών επιλογών και καθημερινά δίνουν εξετάσεις όχι στο λαό αλλά στην οικονομική ολιγαρχία.

Είναι χαρακτηριστική η χτεσινή δήλωση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό. "Είμαστε ευτυχισμένοι, είπε, για τη μεγάλη αποδοχή που έχει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση στις κοινωνικές δυνάμεις και ασφαλώς θα την αξιοποιήσουμε αυτή τη δυναμική σε απόλυτη συνεργασία μαζί του, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των στόχων που έχουμε, που αποτελούν κοινούς στόχους".

Αλλη μια φορά το ΠΑΣΟΚ επιστρατεύεται για να επιβάλει τη σκληρή αντιλαϊκή πολιτική που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση του Κ. Σημίτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ