Παρασκευή 26 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΖΩΗΣ: Κέρδη, ύψους 1,9 δισ. δρχ., περιμένει για το 1995 η διοίκηση της ασφαλιστικής Αγροτικής Ζωής. Η αύξηση της παραγωγής ασφαλίστρων υπολογίζεται σε 9% έναντι του 1994. Το 1995 ήταν για την εταιρία μια σημαντική χρονιά, καθώς υπογράφτηκαν και τέθηκαν σε εφαρμογή τα συμφωνητικά με τις τρεις εταιρίες του Ομίλου της Αγροτικής, δηλαδή την ΑΤΕ ΑΕΔΑΚ, την ΑΤΕ Κάρτα και την ΑΤΕ Leasing, έτσι ώστε το δίκτυο της εταιρίας να πουλά και τραπεζικά προϊόντα.

ΗΜΕΡΙΔΑ: Ιταλοελληνικό συνέδριο, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για τις εξελίξεις στον ευρύτερο οικονομικό χώρο μεταξύ εκπροσώπων του δημοσιογραφικού και του εμπορικού κόσμου της Ελλάδας και της Ιταλίας, θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο, 27 Γενάρη, στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας. Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν την πολιτική οικονομία, τις τράπεζες, τις τηλεπικοινωνίες και τον τουρισμό, ενώ θα υπάρξει και έκθεση εξειδικευμένου οικονομικού Τύπου των δυο χωρών. Τη διοργάνωση ανέλαβε το Ιταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο για την Ελλάδα.

ΕΚΘΕΣΗ: Πανόραμα δερματίνων ειδών και ειδών ταξιδίου αποτελεί η 29η "ΔΕΡΜΟΣΥΝ", της οποίας τα εγκαίνια θα γίνουν σήμερα Παρασκευή στο Εκθεσιακό Κέντρο Αθηνών, με τη συμμετοχή 140 μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Την οργάνωση ανέλαβε ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Δερματίνων Ειδών και Ειδών Ταξιδίου Αττικής, με τη συμπαράσταση του ΕΟΜΜΕΧ και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας.ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ: Εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή από την Ενωση Τελωνειακών Υπαλλήλων της 1ης Τελωνειακής Περιφέρειας, στα πλαίσια του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Τελωνείων. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ: Διάλεξη, με θέμα "Τι περιμένουν οι επιχειρηματικές τάξεις από τη νέα κυβέρνηση" και ομιλητή τον Ι. Παπαθανασίου, πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας (ΕΒΕΑ), διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, την ερχόμενη Δευτέρα 29 Γενάρη στις 13.30, στην αίθουσα διαλέξεων της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.

ΦΕΚ: Τροποποιήσεις και διευκρινίσεις στην αποτίμηση κινητών αξιών κατά τον υπολογισμό των επενδυτικών ορίων του άρθρου 33 του Ν. 1969/91, περιέχονται μεταξύ άλλων σε απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που δημοσιεύεται στο ΦΕΚ 10, ΤΒ, 12/1/96.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ