Παρασκευή 26 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πλήρης από τερματοφύλακες

Ο Κυριάκος Τοχούρογλου ήταν το σημαντικότερο κέρδος για τον Ολυμπιακό στο φιλικό της περασμένης Τετάρτης με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο βραχύσωμος τερματοφύλακας που είχε μπει στη... ναφθαλίνη για ένα χρόνο περίπου, ήταν ο καλύτερος παίκτης των ερυθρολεύκων με τις έγκαιρες επεμβάσεις του. Ο Τάκης Περσίας άλλωστε έχει δηλώσει ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους τερματοφύλακες: "Ο Ολυμπιακός έχει τρεις ισάξιους πορτιέρο και δε νομίζω ότι χρειάζεται να αποκτηθεί κάποιος άλλος". Ο κόουτς των Πειραιωτών δεν έκρυψε την ικανανοποίησή του από την πορεία της ομάδας στα τελευταία ματς: "Είμαστε σε καλή κατάσταση και ασφαλώς είμαστε μέσα στο πρωτάθλημα. Εχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Αθηναικό και για να φτάσουμε στη νίκη πρέπει να αγωνιστούμε σοβαρά και πειθαρχημένα".

Δηλητηρίαση ο Καραπιάλης

Χτες η προπόνηση είχε αρκετούς απόντες. Ο Βασίλης Καραπιάλης προσβλήθηκε από δηλητηρίαση. Δε γυμνάστηκαν επίσης και οι Ιωαννίδης, Γκόνιας που είχαν πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πασσαλής και Σαπάνης που έχουν θλάση σε δικέφαλο και γόνατο αντίστοιχα.

Ο Κυριάκος Καραταϊδης θα είναι εκτός απροόπτου ο αντικαταστάτης του Κρις Καλατζή στον αγώνα της Κυριακής με τον Αθηναϊκό. Ως γνωστό το "καγκουρό" είναι τιμωρημένο και ο διεθνής αμυντικός θα καλύψει το αριστερό άκρο της ομάδας. Αντί του Γρηγόρη Γεωργάτου που είναι τραυματίας θα επιστρέψει στην 11άδα ο Αντρέι Γιουσκόβιακ. Φθηνό εισιτήριο έβαλε η ΠΑΕ για τον αγώνα αυτό, αφού οι τιμές τους είναι 1.000, 1.500, 2.000, 3.000 δραχμές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ