Τετάρτη 7 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΤΕΛΙΚΟΣ
Χωρίς μετακίνηση οπαδών

Σε ήρεμο κλίμα θα διεξαχθούν οι τελικοί για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδας. Η ΕΣΑΚ, φοβούμενη τη συνύπαρξη οπαδών, ιδιαίτερα μετά το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ στο Φάληρο, έκρινε σωστό να μην επιτρέψει τη μετακίνηση φιλάθλων. Το μέτρο δοκιμάστηκε και μάλιστα με θετικά αποτελέσματα τα δύο τελευταία χρόνια. Εξαίρεση στον κανόνα θα υπάρξει μόνο εάν χρειαστεί και πέμπτο παιχνίδι για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Στην περίπτωση αυτή τα εισιτήρια θα μοιραστούν 70% - 30% υπέρ του γηπεδούχου Ολυμπιακού, αλλά και οι δύο ομάδες θα έχουν από 50% δικαιώματα στις εισπράξεις.

Αντίθετα, στο μικρό τελικό Περιστερίου - ΠΑΟΚ θα υπάρχουν μετακινήσεις οπαδών στις συναντήσεις των δύο ομάδων για μια θέση στην Ευρωλίγκα.

Στο μεταξύ, οι παίκτες του Ολυμπιακού αρχίζουν σήμερα την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι της Κυριακής. Τα σενάρια περί μεταγραφών διαψεύστηκαν από τη διοίκηση, η οποία ανακοίνωσε ότι οι όποιες κινήσεις της θα ξεκινήσουν με το τέλος του πρωταθλήματος.

Χωρίς προβλήματα προετοιμάζει την ομάδα του και ο Γ. Ιωαννίδης, ευελπιστώντας ότι την Κυριακή θα έχει στη διάθεσή του και τον Ν. Χατζή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ