Τρίτη 13 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Πέμπτη η Εθνική

Την πέμπτη θέση κατέλαβε τελικά η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στο διεθνές τουρνουά των ΗΠΑ, όπου συμμετείχε στα πλαίσια της προετοιμασίας της ενόψει του ΦΙΝΑ ΚΑΠ. Στον τελευταίο αγώνα κατάταξης η Εθνική μας επεβλήθη για δεύτερη φορά του Καναδά με 13 - 2 χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

Ας σημειωθεί ότι την Κυριακή η Εθνική μας ηττήθηκε από τις ΗΠΑ με 7 - 6 μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι, απ' όπου οι παίκτες μας έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Σέρβου Ντεϊάνοβιτς.

Την πρώτη θέση στο τουρνουά κατέλαβε η Γιουγκοσλαβία που νίκησε στο τελικό τις ΗΠΑ με 9 - 8, ενώ τρίτη ήταν η Κροατία που στο μικρό τελικό επεβλήθη της Αυστραλίας με το ίδιο σκορ.

  • Τέλος εποχής για τον Μίλε Νάκιτς και την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, που μετά από τρία συνεχόμενα χρόνια οι δρόμοι τους χώρισαν. Οπως είχε διαφανεί εδώ και καιρό, ο Μίλε Νάκιτς πολύ δύσκολα θα συνέχιζε και 4η συνεχόμενη χρονιά στον Πειραιά και από το μεσημέρι του Σαββάτου το "χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου" επισημοποιήθηκε και τυπικά με την ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Οσον αφορά τον αντικαταστάτη του Νάκιτς εξελίξεις αναμένονται στο θέμα μετά το ΦΙΝΑ ΚΑΠ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ