Τετάρτη 14 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Παράταση προθεσμίας

Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα περιμένει ο Τροχανάς τον Φιλίππου

"Για τα μάτια σου μόνο". Με τον τίτλο μιας από τις ταινίες της γνωστής σειράς Τζέιμς Μποντ, θα μπορούσε κάλλιστα να περιγράψει κάποιος την κατάσταση στην υπόθεση "αγοραπωλησία ΑΕΚ". Ο Μ. Τροχανάς, μετά τη δημόσια ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Γ. Φιλίππου και λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία που είχε θέσει για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, προχώρησε σε φωτογραφική της ανανέωση.

Μ έγγραφη δήλωσή του (για πολλοστή φορά... ξέχασε να τη στείλει στον "Ρ") ζητάει "να μην απασχολεί κανέναν η λήξη της 7ήμερης προθεσμίας για τη μεταβίβαση των μετοχών. Συγκεντρωθείτε στις μάχες με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Εχω υποχρέωση ως συνεπής Ενωσίτης να παρατείνω την προθεσμία, ως το τελευταίο παιχνίδι", αναφέρει μεταξύ άλλων. Αποδεικνύει ξανά λοιπόν τη θέλησή του να πουλήσει στον Γ. Φιλίππου, του μεταφέρει όμως ταυτόχρονα το βάρος.

Οπως αναμένεται, στο σημερινό αγώνα μπάσκετ ΑΕΚ - Ολυμπιακού οι φίλαθλοι θ' ασκήσουν εντονότατες πιέσεις, ώστε να υλοποιηθεί η επιθυμία τους. Γεγονός το οποίο δε φαίνεται ν' απασχολεί τον ιδιοκτήτη ΤΑΚ και ερασιτεχνικής, ο οποίος εξακολουθεί να τηρεί "σιγήν ιχθύος". Ούτε χτες εκδήλωσε ενδιαφέρον, διατηρώντας αν όχι κορυφώνοντας την αγωνία των ενδιαφερομένων. Πάντως, οι πληροφορίες θέλουν τον Γ. Φιλίππου, παρά τις αντιρρήσεις συνεργατών του, να 'χει αποφασίσει την υποβολή πρότασης. Αυτό που παραμένει αδιευκρίνιστο είναι ο χρόνος, αφού λόγοι στρατηγικής, κατά τους γνωρίζοντες, επιβάλλουν τη συγκεκριμένη τακτική.

  • Ο Μ. Τροχανάς, σε τηλεοπτική του εμφάνιση, υποστήριξε ότι οι Καρράς - Μελισσανίδης του έδωσαν την ΑΕΚ με έλλειμμα 1 δισ. 700 εκατ. δρχ. Σχολιάζοντας στο "Ρ" αυτή τη δήλωση, ο πρώτος δήλωσε: "Ο κύριος Τροχανάς είναι έξυπνος. Ηταν συνειδητή επιλογή του η αγορά. Δεν πιστεύω ότι με τέτοιο έλλειμμα θ' αγόραζε κάποιος. Μάλλον πάνω στην πικρία του είπε κάτι παραπάνω". Δε θέλησε να σχολιάσει την "υπόθεση αγοραπωλησία", εκφράζοντας σιγουριά και ευχή να έχει θετική για την ομάδα κατάληξη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ