Τετάρτη 14 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Ακυρώθηκε η κλήρωση!

Δύο... βήματα πριν από το τέλος του 18ου επαγγελματικού πρωταθλήματος οι γελοιότητες των ανθρώπων που... υπηρετούν τους θεσμούς του ποδοσφαίρου συνεχίζονται, μ' αποτέλεσμα να καταρρακώνεται κατ' εξακολούθηση το ίδιο το άθλημα. Χτες πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους διαιτητές, της 33ης αγωνιστικής, που λίγο αργότερα κρίθηκε άκυρη και επαναλαμβάνεται σήμερα!

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Β. Γκαγκάτσης, ζήτησε να περιληφθεί τ' όνομα τού Ν. Αγγελάκη αφού η προσφυγή του έγινε δεκτή από την αρμόδια επιτροπή. Επισήμανε μάλιστα πως η Επιτροπή Ορισμού (ΕΟΔ) ανήκει στην ΕΠΑΕ και όχι στην Επιτροπή Διαιτησίας η οποία τον είχε τιμωρήσει. Το αίτημά του όμως δεν έγινε δεκτό.

Στις πιθανολογούμενες ενστάσεις ο πρόεδρος της ΕΟΔ απαντούσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί "δεν έχουμε παραλάβει τα πρακτικά". Τελικά η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΑΕ "αφού έλαβε υπόψη τις κείμενες διατάξεις, τη σχετική γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας της και προς αποφυγή ασκήσεως ένδικων μέσων από τις διαγωνιζόμενες ΠΑΕ, αποφάσισε ότι η εν λόγω κλήρωση θεωρείται άκυρη".

Δοξάστε τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ